Esenler'de bir evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı

Esenler'de bir daireden yoğun koku gelmesi üzerine durumdan rahatsız olan komşular, durumu ilgili ekiplere bildirdi. Psikolojik sorunları bulunan görme engelli kadının yalnız yaşadığı evden 3 kamyon dolusu çöp ile 10 kedi çıktı.

Esenler'de bir evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı
Son Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 13:15
29 Mayıs 2021 Cumartesi 13:14

Esenler, Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki 5 katlı binada yaşayanlar, görme engelli Hatice Kaya'nın (60) zemin kattaki dairesinden yoğun koku gelmesi üzerine belediye ekiplerini aradı. Dün sabah adrese polis, zabıta ve sağlık ekipleri ile veteriner hekimler geldi.

HASTANEYE YATIRILDI

İl Sağlık Müdürlüğü görevlisi, Hatice Kaya'yı dışarı çıkması için ikna etti. Sokağa çıkan Kaya, ambulansa alındı. Daha sonra ambulanstan inmek isteyen Kaya, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Temizlik ekipleri ise, polis ve yaşlı kadının yakınları eşliğinde eve girdi. Evden 10 kedi ile 3 kamyon dolusu çöp çıktı.

 "ÇIKANLARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDUM"

Binada yaşayan Ramazan Aydın, "İki seneden beri neredeyse her gün mücadele ediyorum. Mahalleli şikayetçi, ben beşinci katta oturuyorum, giremiyorum eve. Her zaman koku çekiyoruz. En sonunda Esenler Belediyesi yardımcı oldu. Çıkanları görünce şoke oldum" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar