için kaldı

Erkekler cinsellikten neden soğur? Erkeklerin seksten soğuma nedenleri

Farkında olmadan yaptığınız pek çok hareket parnerinizin sizden ve seksten uzaklaşmasına neden oluyor. Erkekleri seksten soğutan detayları okuyunca doğru bildiğiniz pek çok şeyi yeniden gözden geçireceksiniz!

Erkekler cinsellikten neden soğur? Erkeklerin seksten soğuma nedenleri - Sayfa 1

Kıskandırmaya çalışmak

Sırf sizi kıskanması için Instagram'ınıza partnerinizin çok da hoşlanmadığı bir erkekle fotoğraf mı yüklediniz? Ya da başka bir erkekle flörtöz mesajlaşmalar mı yapıyorsunuz? Aklından seksi çıkarmak için mükemmel bir nedeni var. Çünkü ilgini onun üzerinden alıp başkasına vermişsiniz demektir. Ya da o, bu durumu istemsiz olarak böyle algılayacaktır.


1 10
 
Erkekler cinsellikten neden soğur? Erkeklerin seksten soğuma nedenleri - Sayfa 2

Depresiflik

Karşısında duran kadının depresif, bezgin ya da yorgun halleri erkeklerin asla hoşuna gitmeyecektir. Erkekler daha çok bağımsız, kendi kendine yetebilen bir kadınla beraber olmayı arzularlar.

Onu değiştirmeye çalışmak

Her erkek, onu sadece "o" olduğun için sevmenizi bekler. Onu değiştirmeye çalışmanızdan ise asla hazzetmezler. Dış görünüşünüze ya da kişiliğinize müdahale ederek, onu düşlediğiniz kalıplara sokmaya çalışmanız, partnerinizde negatif tepkilerin oluşmasına yol açacak ve egosuna zarar verecektir.


2 10
 
Erkekler cinsellikten neden soğur? Erkeklerin seksten soğuma nedenleri - Sayfa 3

Taklitçilik

Dış görünümünüz ya da hareketleriniz ona bir başkasını asla hatırlatmamalı. Her defasında sizin özgün kişiliğinizi hissetmeli ve sizi sadece siz olduğun için arzulamalı. Erkekler her daim orjinal olanı severler. Bu şekilde kendilerini özel hissederler.

Geç kalmak

Ona unutamayacağı bir gece yaşatmak için çok hevesli olabilir, en seksi çamaşırlarını giymek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ama onun da sabırsızlandığını unutmayın. Eğer hazırlanma süreciniz gereğinden uzun sürerse, partnerinizin libidosu bir anda sabırsızlığa dönüşebilir ve cinsel enerjisi bitebilir.


3 10
 
Erkekler cinsellikten neden soğur? Erkeklerin seksten soğuma nedenleri - Sayfa 4

Aşırı parfüm kokusu

Partneriniz parfümünüze bayılıyor olabilir. Siz de parfümünüzden gayet memnun olabilirsiniz. Ama bu işi abartırsanız, işler tersine dönebilir. Güzel kokmak herkesin hoşuna gider; fakat partnerinin tüm dünyası yoğun bir şekilde parfüm kokmaya başlarsa, parfümünüzün etkileyici yanı basitleşir; hatta irrite edici boyutlara gelebilir. O yüzden parfümünüzü az ve öz kullanmaya gayret edin. Daha çok parfüm daha çok beğenilmenizi asla sağlamayacak.


4 10