15 yaşındaki yeğeni tacize ve tecavüze uğrayan hala susmadı

Adana’da annesinin dostu tarafından taciz edildiğini, sosyal medyadan tanıştığı bir şahıs tarafından ise tecavüze uğradığını söyleyen 15 yaşındaki H.Ö. annesini inandıramayınca halasına sığındı. Hala Z.Ö. ise isyan ederek şüphelilerin bir an önce tutuklanıp cezaevine konulmasını istedi.

15 yaşındaki yeğeni tacize ve tecavüze uğrayan hala susmadı - Sayfa 1

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde yaşayan H.Ö. ile A.Ö. çifti yaklaşık 1 yıl önce araları bozulunca boşanma davası açıp ayrı yaşamaya başladı. Çiftin 3 çocuğundan 2’si anne H.Ö.’nün yanında kalırken diğeriyse çalıştığı için aileden ayrı hayatını sürdürdü. 15 yaşındaki H.Ö. ve 8 yaşındaki kız kardeşi, anne H.Ö. ile birlikte yaşarken iddiaya göre anne, Y.Ö. isimli biriyle tanışarak arkadaş oldu. Geçen Mayıs ayında ise Y.Ö., 15 yaşındaki H.Ö.’yü taciz etti. Bunun üzerine H.Ö., durumu annesine anlatınca annesiyse küçük kıza inanmadı ve ‘O öyle yapmaz. Sen yaparsın o yapmaz’ dedi.

1 10
 
15 yaşındaki yeğeni tacize ve tecavüze uğrayan hala susmadı - Sayfa 2

Haziran ayında ise küçük kız ailesiyle pikniğe gittiği sırada ağabeyinin arkadaşı 22 yaşındaki G.İ.’yi gördü ve daha sonra ikili sosyal medya üzerinden tanışarak sevgili oldu. Bir süre sonra ise G.İ., küçük kıza sürekli ‘Buluşalım’ diye ısrar etmeye başladı. H.Ö. ise ısrarlara dayanamayarak annesi evdeyken 2 katlı evlerinin alt katında buluşabileceklerini söyleyip G.İ.’yi davet etti. G.İ. ise eve geldiğince küçük kızın ağzını kapayıp tecavüz edip, ‘Burası köy yeri. Bağırırsan adın çıkar, seni burada barındırmazlar’ diyerek tehdit etti.

2 10
 
15 yaşındaki yeğeni tacize ve tecavüze uğrayan hala susmadı - Sayfa 3

Olay olduktan bir gün sonra sabah ise küçük kızın annesi H.Ö., “Sen G.İ. ile birlikte oldun” deyip durumu erkek arkadaşı Y.Ö.’ye de anlattı. Ardından anne H.Ö. ve Y.Ö. küçük kızı darp edip susması için baskı yaptı. Ekim ayında ise baskılara dayanamayan küçük kız babası A.Ö.’yü arayıp Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan hala Z.Ö.’nün yanına gitmek istediğini söyledi. Halasının yanına geldiğinde ise küçük kızın halinde tuhaflık fark eden kadın, H.Ö.’nün ağzını aramaya başladı. H.Ö. durumu halasına anlattı.

3 10
 
15 yaşındaki yeğeni tacize ve tecavüze uğrayan hala susmadı - Sayfa 4

Taciz ve tecavüzü duyduktan sonra sinir krizi geçiren hala Z.Ö., yeğenini alıp polise ve savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Taciz ve tecavüz olayını gerçekleştiren şüpheliler ile anne H.Ö. gözaltına alınıp ardından serbest bırakıldı. Hala ile yeğeni şimdi bir an önce şüphelilerin tutuklanmasını istiyor.

4 10