için kaldı

Erdoğan’dan uyarı: Uzak durun

İl teşkilatlarına görüntülü mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, lüksten, kibirden ve çekişmeden uzak durulması uyarısı yaptı.

Erdoğan’dan uyarı: Uzak durun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
16 Nisan 2018 Pazartesi 08:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il teşkilatlarına uyarı mesajı gönderdi. 2019’da yapılacak seçimler hakkında sıkı bir çalışma yürütülmesi gerektiğini belirten Erdoğan, “Belediye başkanlarımızla birlikte belediye meclis üyelerimiz, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları faaliyetlere etkin şekilde katılmalıdır. Halka yeni sistemin tüm detaylarını ve MHP ile kurulan ittifakı kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde anlatmalıyız” ifadelerin kullandı.

Toplumun her kesiminin ayrı ayrı düşünülmesi gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunlara yönelik etkinlikler yapılması gerektiğini belirtti. “Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak şekilde bu süreci seçim gününe kadar aralıksız devam ettirmeliyiz. Belediye personelinin vatandaşla olan ilişkisinin memnuniyet düzeyini daha da yükseltmeliyiz” diyen Erdoğan, “Bürokrasiyi hızlandırmalı, belediye hizmetlerini arttırmalıyız. Halkın tepkisini çeken her türlü tavırdan, davranıştan, lüksten, şatafattan, kibir, gurur ve çekişmeden uzak durmalıyız. Gönüller kazanmalı, her kesime ulaşmalı ve icraatlarda ayrım yapmayarak tüm kesimleri gözeten çalışmalar yapmalıyız” açıklamasını yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar