için kaldı

Erdoğan'dan seçim açıklaması: Kasım 2019'da yapılacak

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni yönetim sistemi Kasım 2019’da yürürlüğe girecek” dedi.

Erdoğan'dan seçim açıklaması: Kasım 2019'da yapılacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Nisan 2018 Salı 11:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'in erken seçim sözleri hakkında konuşan Erdoğan, "Dün 16 Nisan halk oylamasının yıldönümüydü. Burada 16 Nisan referandumuna katılan, bilhassa da evet diyen milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

"KASIM 2019'DA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK"

Erdoğan yaptığı açıklamada, "Krizlerin en önemli sorunlarından olan yönetim sisteminde yaptığımız değişiklik 2019 Kasım seçimlerinde tamamen yürürlüğe girecek. Aslında Türkiye'nin cuntalar, darbelerle devam etmesine imkan kalmadı. 15 Temmuz'da görülmüştür. Milletimiz 15 Temmuz'da bizzat sokağa inerek ülkesini korurken biz siyasetçilere önemli mesaj vermiştir. Milletimizin gönüllerindeki ittifakı MHP ve diğer partilerle siyaset sahasında hayata geçirerek önemli bir adım attık. AK Parti olarak MHP ile 7 Ağustos'a sadık kaldık. Sözde ana muhalefet daveti kabul etmeyerek, son anda geldi. Oradaki konuşmayı da fırsat bilerek hemen aleyhte konuşmaya başladı, çünkü akşam başka sabah başka. Bu süreç MHP ile AK Parti'yi Cumhurun ittifakına taşıdı. Cumhur ittifakı ile yeni bir dönem başlayacak. Bu süreci 2019 milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine inşallah taşıyoruz." dedi.

 "TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KURULACAK"

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Turgut Özal Üniversitesi’nin kurulması için karar verdiklerini söyledi. Özal’a saldıranların kendilerine saldıranlardan farksız olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ülke ile bağının giderek zayıfladığını açıkladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar