için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın akşam çıkacak sonuç, Mart 2019'un işaret fişeğidir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın akşam sandıktan çıkacak sonucun Mart 2019’un işaret fişeği olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın akşam çıkacak sonuç, Mart 2019'un işaret fişeğidir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
23 Haziran 2018 Cumartesi 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yola çıkarken "eğitim", "sağlık", "adalet" ve "emniyet" sütunları olduğunu ve bunlar üzerine ulaşım, enerji, kültür, turizm, dış politika, tarımı eklediklerini anlatan Erdoğan, "Şimdi sıraların üzerinde kitaplarımız var, para alınmıyor. Bunları biz getirmedik mi? Çıkıyor Bay Muharrem 'Ben fizik öğretmeniyim.' diyor. E ne olacak? Fizik öğretmeni olman yavrularıma bu kitapları kazandırmanı sağlamıyor ki. Sen bir defa dershane işlettin 10 tane öğretmenin SSK primini bile ödemedin. Fizik öğretmeni olmak başka bir şey, ülke yönetmek başka bir şeydir. Ülke yönetmek güçlü lider olmayı gerektirir. Bir dükkanınız olsa bunu bir çırağa teslim eder misiniz? Bunlar çırak bile değil." diye konuştu.

"Biz vatandaşımızı seviyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun döneminde ilacın tam olarak hastanelerden alınamadığını kaydeden Erdoğan, "Doktor 5 tane ilaç yazar üçünü alamazsın, ikisini alırsın ama şimdi istediğin eczaneye git ilacını alıyorsun. Niye? Biz dertliyiz. Biz vatandaşımızı seviyoruz. Biz 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi' dedik yola çıktık." açıklamasında bulundu.

"Demokrasi, namustur"

Demokrasi, namustur. Bunu asla unutmayacağız diyen Erdoğan, “Onun için de yarın sabahtan itibaren sandıklara sahip olacağız. Sandıklarda taviz yok. İnşallah sandıklarda sayımlar bitene kadar oralardan sandık tutanaklarını alana kadar görevli arkadaşlarımız oradan ayrılmayacak. Gerek kadın kollarımız, gerek gençler, ana kademe buna çok dikkat edeceğiz” vurgusunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar