Erdoğan'dan iş dünyasına: Makul süre içinde her şey düzelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizde meydana gelen yükseliş hakkında “Makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak" dedi.

Erdoğan'dan iş dünyasına: Makul süre içinde her şey düzelecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
9 Ağustos 2018 Perşembe 09:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabul, 1 saat 40 dakika sürdü. TOBB heyeti ziyarette Erdoğan'a üzerinde ayet yazılı tablo hediye etti.

 “PİYASALAR RAHATLAYACAK”

 Milliyet’te yer alan habere göre, ABD- Türkiye arasında yaşanan rahip Brunson tartışması dövizde hareketliliğe neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TOBB heyeti ile yaptığı görüşşmede toplantıda ABD ve diğer dış kaynaklı piyasadaki gelişmeler gündeme geldi. Son gelişmelerle ilgili iş ve çalışma dünyasının temsilcilerine mesaj veren Erdoğan’ın, “Makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak” dediği bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin katkısıyla bundan sonra sürecin daha hızlı işletileceğine işaret eden Erdoğan’ın, “Hiç korkmayın, hepsi geçecek, özel sektör de vatandaşımız da neyin nereden geldiğinin farkında” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar