Erdoğan: Fırat'ın doğusu için planlarımızı tamamladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Fırat'ın doğusu için operasyon sinyali verdi.

Erdoğan: Fırat'ın doğusu için planlarımızı tamamladık
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
30 Ekim 2018 Salı 11:59

Grup toplantısında hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm güvenlik güçlerine başarılar diledi. İstanbul Havalimanı’nını resmen hizmete açtıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyeti lafla değil icraatla kutluyoruz” dedi

Erdoğan şu açıklamaları yaptı:

"Bu havalimanından dünyaya dağılımlar olacak. Türkiye hava ulaşımı ve lojistikte de en üst lige çıkmıştır. 42 ayda burası bitti. Atatürk Havalimanı’nın ismi aynı statü ile devam edecektir.

"15 Temmuz'un diğer darbelerden hgiçbir farkı yoktur"

29 Ekim tarihi mutlaka anlamıyla yad edilmesi gereken bir gündür. Bunlar Atatürk’ün ismi ve resmini Türk parasında çıkarmadılar mı? Sınıflardan tabloları çıkarmadılar mı? Yerine İnönü’yü koydular. CHP’nin o kirli yüzünün herkes bilmesi lazım. Cumhuriyet kavramını istismar ettikleri kadar icraat ortaya koysalar herhalde şu an Türkiye bambaşka olurdu. 15 Temmuz’un diğer darbelerden hiçbir farkı yoktur.

Salon cumhuriyetçilerine bu eser cumhuriyeti çok yabancı geliyor. Artık geride kalmış bir tartışma olan andımız kararı ile milletimizle aramızı açacaklarına inanıyorlar. Bizim tek andımız İstiklal Marşımızdır. Bundan tavizimiz yok

"İdlib'de insani krizin yaşanmasının önüne geçtik"

Suriye’de yeniden istikrarı sağlamak kendi ülkemize yönelik çıkarı sağlamakla birlikte kardeşlerimize vefanın da bir borcudur.  Sınırlarımız ötesinde terör örgütleri sınırlarımızda yönelik tehditleri başladı. Bu terör eylemlerine karşı elimiz kolumuz bağlı bekleyemezdik. 15 Temmuz’un amaçlarında biri de Türkiye’yi Suriye ve Irak’a karşı pasif duruma düşürmek. İdlib’de büyük bir insanı kriz yaşanmasının önüne geçtik.

Operasyon mesajı

Fırat’ın doğusundaki terör yapılanmasını çökerteceğiz.Planlarımızı tamamladık. Yakında daha kapsamlı ve etkili operasyonlar terör örgütünün tepesine bineceğiz. Bir gece ansızın gelebiliriz.

 

Donarak şehit olan 2 asker hakkında açıklama

Tunceli'de 2 askerimiz donarak şehit oldu. İçişleri Bakanımız detayları sabah anlattı. Elbisesimi yoktu falan Bay Kemal buralarda uğraşıyor. Bak benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit oldu. Kurşunla şehit olmak da var, donarak olmak da. Bize elbise falan filan bunu anlatma. Askerimizin tüm teçhizatı en modern teçhizattır. Sen bilmeden ne anlatıyorsun ya? Birkaç oy alayı diye milleti neden kandırıyorsun ya? Bu milleti, bu devleti küçümsemeye hakkın yok? Senin şehadet gibi bir inancın yok ya? Aileleri şehadete inanmış. Ama sende bu yok. Bittin, gittin ya. Bir şey yapamayacaksın. 15 Temmuz gecesi tanklardan kaçıp Bakırköy Belediye Başkanı'na sığınan adamsın. Bu millet artık seni biliyor. 31 Mart'ta CHP de, millet de senden kurtulacak."

Melih Gökçek açıklaması

MHP'den aday olacağı iddiası ile gündeme gelen eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1994'ten beri yol ve dava arkadaşımız. Yol arkadaşlığımızın devam edceğini sanıyorum" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kiraz En beğenilen yorum
Reis okuldaki güvenlikçilerimizze kadro gelecekmi gerçekten