Erdoğan: Bu hafta içinde Bahçeli ile görüşebiliriz

Cuma namazı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teknik çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz belki de bu hafta içinde Bahçeli ile görüşebiliriz" dedi. Erdoğan askerlik süresi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Bu hafta içinde Bahçeli ile görüşebiliriz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
7 Aralık 2018 Cuma 14:10

Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakını bozdurmamak konusunda kararlıyız. Yerel seçim ülkemiz için ciddi manada yedi düvelin ülkemize saldırdığı dönemde büyük önem arz ediyor. Teknik çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz belki de bu hafta içinde Sayın Bahçeli ile görüşebiliriz” ifadelerini kullandı.

Askerlik süresi

Askerlik süresi hakkında açıklama yapan Erdoğan, “Bana kesin netice verilmedikten sonra değerlendirme yapmam doğru olmaz. Bunun sorumlusu Milli Savunma Bakanımız, kuvvet komutanlarımız. Onlar çalışmayı yaptıktan sonra bize sunumlarını yapacaklar” dedi

Hakan Fidan’ın ABD ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Fidan'ın ABD ziyareti hakkında ise “Latin Amerika seyahatlerinden sonra tabi ki MİT Başkanımız oradan Kanada’ya gitti. Kanada’dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını; bundan haberdar değilim. Ama Kanada seyahatinden haberdarım” değerlendirmesinde bulundu.

Hakan Atilla davası

ABD’de görülen Hakan Atilla davası hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onda olumlu gelişmeler var, umut ediyorum beklentilerimizin neticesini alırız” dedi

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar