Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Kocaeli adaylarını tanıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Kocaeli adaylarını tanıttı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
12 Ocak 2019 Cumartesi 15:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’ye üye olup da seçmen kaydı bulunmayanların 10 bin civarında olduğunu söyledi. Erdoğan, “Seçmen kütüklerinde isimleri olmayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu rakamlar Kocaeli'de, ilk defa oy kullanacak kişi sayısı 23 bine yakın. Bir önceki seçime göre şehre yeni gelen seçmen sayısı yaklaşık 38 bin. Bir önceki seçimde oy kullanıp da listelerde olmayan kişi sayısı yaklaşık 20 bin.

 Tüm il ve ilçe başkanlarına talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde isimleri olmayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Adres değiştirerek ilinize, ilçemize gelmiş üyelerini hemen kayda geçireceksiniz. Oy verme hakkı olan her gence ulaşıp onları bilgilendireceksiniz. Kendilerini partimizde siyaset yapmaya davet edeceksiniz.

"Bu bir müjdedir"

Dövizi ve faizi kullanarak ülkemizi tökezletmeye kalktılar. Açıklanan her veri ekonomideki dalgalanmanın yerini yeniden istikrara bıraktığını gösteriyor. Cari işlemler açığı son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir. Kredi kartı borcu olanından esnafımıza her kesime desteğimizle vatandaşımızın yanında yer aldık. Son ekonomik tuzak da milletimizin hedeflerine ulaşma azmini kamçılamıştır. Ya iyi bir hamle yapıp bir üst lige çıkacağız ya da patinaj yaparak eski günlere geri döneceğiz. Biz milletimizi bir üst lige çıkarmaya kararlıyız.

İşte Kocaeli ilçe belediye başkan adayları

Başiskele - Yasin Özlü

Çayırova - Bünyamin Çiftçi

Darıca - Muzaffer Bıyık

Derince - Zeki Aygün

Dilovası - Hamza Şayir

Gebze - Zinnur Büyükgöz

Gölcük - Ali Yıldırım Sezer

İzmit - Azize Sibel Gönül

Kandıra - Adnan Tuna

Karamürsel - İsmail Yıldırım

Kartepe - Mustafa Kocaman

Körfez - Şener Söğüt

Kocaeli  -Tahir Büyükakın

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar