Emre Belözoğlu siyasete girecek mi?

Medipol Başakşehirli futbolcu, Emre Belözoğlu futbol kariyerini noktaladıktan sonra siyasete girecek mi? Detaylar haberimizde…

Emre Belözoğlu siyasete girecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
22 Kasım 2018 Perşembe 14:29

Emre Belözoğlu siyasete girecek mi? Medipol Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu, siyasete girip girmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Futboldan sonra siyasetin içerisinde olmak istemediğini vurgulayan Belözoğlu, "Çünkü siyaset çok ağır bir yük. Futbolcu olarak kamuoyuna mal olduğunuz için bunun sorumluluğunu yaşarken bile vicdanı muhasebe yaptığımda çok zor bir mesleğim var" dedi.

“İsteğim yok”

Belözoğlu şöyle devam etti:

"Siyasetçi olmak gibi bir isteğim yok. Çünkü siyaset gerçekten çok zor bir alan. İçinde bulunduğunuzda birçok insanla muhattap olmak zorunda olacağınız bir alan. Herkesi mutlu etmek kolay değil. O yüzden bazen özellikle ülkemizdeki siyasi olayları izlediğimde üzüldüğüm anlar oluyor, çünkü çok haksızlığa uğrayan siyasetçilerimiz olabiliyor. Tanıdığım, sevdiğim büyüklerim de var bu anlamda. İsim vermeme gerek yok ama yine de siyaset çok zor bir mecra. Benim adıma hiçbir zaman aklımdan geçmeyecek, hiçbir zaman olmayacak bir durum gibi gözüküyor."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar