Gümüşdağ: Benim niyetim Emre'nin futbolu noktalaması yönünde

Emre Belözoğlu hakkında konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Benim niyetim devam etmemesi, noktalaması yönünde ama kendisi arzu ediyor, hoca da istiyor" dedi.

Gümüşdağ: Benim niyetim Emre'nin futbolu noktalaması yönünde
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Mayıs 2018 Perşembe 11:08

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Abdullah Avcı’nın katıldığı Bein Sports’un canlı yayınına bağlanarak sezonu değerlendirdi.

 Gümüşdağ Emre Belözoğlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Emre’nin saha içinde ve dışında görmek istemediğimiz bazı davranışları bizi yoruyor. Bizi zaman zaman üzüyor. Seneye onların olup olmayacağını konuşup, bir karar alacağız. Benim niyetim devam etmemesi, noktalaması yönünde ama kendisi arzu ediyor, hoca da bir sezon daha oynamasını istiyor.”

 Arda Turan hakkında da konuşan Göksel Gümüşdağ, “Arda Turan Barcelona’nın oyuncusu ve bizde kiralık. Arda Turan’ın kişiliğiyle, yeteneğiyle ilgili problemimiz yok. Mental olarak yorgunluğu var, onu da atacak. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl Arda kendini toparlar ve Başakşehir’e önemli katkılar sağlar” ifadelerini kullandı.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

 Futbolu çok sevdiğini belirten Emre, “Bu sene devam etmekle ilgili bir karar vereceğim. Yarın başkan ile bir görüşmemiz olacak, berabere karar vereceğiz. Henüz bir karar vermedim. Saha içinde bazen kontrol edemediğim duygularım ortaya çıkabiliyor. Bazen insanları kırdığım, istemediğim görüntüler verdiğim oluyordur. Herkesten burada bir vesileyle özür dilemiş olayım. Futbol oynarsam, bir daha o görüntüleri vermemeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar