Emeklilere 1000 TL ikramiye ne zaman ödenecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi.

Emeklilere 1000 TL ikramiye ne zaman ödenecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
29 Mayıs 2018 Salı 09:00

Emekliye bayramda ikramiye için araştırmalar devam ediyor. Tüm emeklilere 1000 lira ikramiye verileceğini açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bu ikramiyelerin iki bayramda da dağıtılacağını duyurdu.

Peki, milyonlarca kişinin gözünün kulağının tarih detaylarına çevrildiği emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte, emekliye bayram ikramiyesinin verileceği tarih hakkında bazı detaylar..

Ramazan Bayramı için sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de emeklilere verilecek olan bayram ikramiyeleri oldu. Detayları geçtiğimiz günlerde belli olan, emeklilere bin lira bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği, milyonlarca emekli ve aileleri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Konu hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek isteyen emekliler, bayram ikramiyesinin hangi tarihte verileceğini araştırıyor. Peki, emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyesinin 7 Haziran 2018'de verileceği açıklandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, günlerdir konuşulan emeklilere bayram ikramiyesi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Sarıeroğlu, emeklilere bayram ikramiyesinin haziran ayı başında ödeneceğini açıklayarak, 'ikramiye ayrı, maaşı ayrı ödenecek' dedi.

Ödenecek olan ikramiyeler hakkındaki söylentiler için de konuşan Sarıeroğlu “emeklilerimizle ilgili bu düzenleme çok önemliydi. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu. Hepsi külliyen yanlış bilgi. SSK, emekli sandığı, Bağkur emekli maaşı alan tüm emeklilerimiz net olarak 1000 TL bayram ikramiyesi alacaklar. Tarih ise haziranın ilk haftası olacak. Maaşları ayrı ikramiyeler ayrı yatacak” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar