için kaldı

e-Devlet alt üst soy ağacı nasıl indirilir? - Soy ağacı nasıl sorgulanır?

e-Devlet soy ağacı sorgulama nasıl indirilir? Soy ağacı uygulaması nasıl yapılır? Soy ağacı nasıl öğrenilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır? Soruları e-Devtlet alt üst soy ağacı sorgulama hizmetinin yeniden açılmasının ardından merak edilen soruları oldu. İşte Soy ağacı sorgulama hakkında her şey...

e-Devlet alt üst soy ağacı nasıl indirilir? - Soy ağacı nasıl sorgulanır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
15 Şubat 2018 Perşembe 10:39

e-Devet soy ağacı sorgulama hizmeti yeniden açıldı. Bununla beraber e-Devlet soy ağacı sorgulama nasıl indirilir? Soy ağacı uyugulaması nasıl yapılır? Soy ağacaı nasıl öğrenilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır? Sorularının cevapları merak konusu oldu. e-Devlet soy ağacı sorgulama himeti ile ilgili tüm merak ettikleriniz haerimizde.

e-Devlet soy ağacı sorgulama ekranı için tıklayınız

e-Delet soy ağacı sorgulama nasıl yapılır

E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra tek yapmanız gereken nüfus bilgilerinizi güncelleyerek ilgili sekmeye ulaşmak. Bu sekmeye ulaştığınızda öncelikli olarak kendi nüfus bilgilerinizi görüyorsunuz. Burada, ilgili bilgileri kontrol ettikten sonraysa sağ üst köşeden “Belge Oluştur” sekmesine tıklamanız gerekiyor. Kısa yoldan sorgulama sayfasına ulaşmak için arama kısmını da kullanabilirsiniz.

Hizmet sizi sıraya aldığı ve sıranız geldiğinde sizi belgeniz oluşturulduğuna dair mesaj ve mail yoluyla uyaracağını bildiren bir uyarı verabilir. 

e-Devlet alt üst soy ağacı nasıl indirilir? - Soy ağacı nasıl sorgulanır?

e-Devlet alt üst soy ağacı nasıl indirilir? - Soy ağacı nasıl sorgulanır?

E-Devlet uyglaması nasıl indirilir?

İphone ve android telefonar için E-Devlet mobil uygulamasının indirme linklerini sizlerle paylaşıyoruz. Bu linklere tıklayarak uygulamayı kolayca indirip yükleyebilirsiniz.

E-Devlet'e giriş için tıklayın

Android için e-Devlet uygulaması indirmek için tıklayınız

İphone için e-Devlet uygulaması indirmek için tıklayınız

E-Devlet nedir?

e-Devlet, Türkiye Cumhuriyeti'nde devlet ve kamu hizmetlerinin elektronik ortamda, güvenli, kesintisiz ve hızlı bir biçimde yapılabilmesi için oluşturulan web tabanlı bir sistemdir.

Kullanıcı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulan e-Devlet sistemi'ne başta T.C. Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresi olmak üzere mobil imza, e-imza, internet bankacılığı ve T.C. Kimlik Kartı ile giriş yapılabilmektedir.

Hangi yıllara kadar soy ağacı çıkarılıyor?

Sayfaya girenler 1800`lü yıllara kadar üst soy bilgilerini kontrol etmeye imkanı bulabiliyor.

Saatte 33 bin soy ağacı üretildi

Alt soy üst soy raporu kullanıma açıldığı gün e-Devlet üzerinden 1 saat içerisinde yaklaşık 33 bin belge üretildi.

Üretilen belgelerde kişilerin yalnızca kendilerine ait alt ve üst soy bilgileri yer alıyor. Belgelerde, 6698 Sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince kardeşler gibi yan soylarına ait bilgiler ise e-Devlet üzerinden paylaşılmıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar