Düzce'de askeri araç devrildi! Yaralı askerler var

Düzce'de ihbar üzerine olay yerine giden askeri araç henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i rütbeli olmak üzeri 4 asker yaralandı.

Düzce'de askeri araç devrildi! Yaralı askerler var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 22:03

Alınan bilgiye göre, Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araç, Kırık köyü mevkisindeki bir olaya gittiği sırada henüz belirlenemeyen nedenle devrildi.

Kazada, araçta bulunan 1'i rütbeli 4 asker yaralandı.

Vatandaşların yardımıyla cipe bindirilerek Yığılca-Düzce karayoluna çıkarılan yaralı askerler, sağlık ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Askerlerimizin durumu çok şükür iyi"

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı duyar duymaz askerleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettiklerini söyledi.

Jandarma ekiplerinin kullandığı aracın, ilçedeki ormanlık alanda şarampole devrildiğini ve aracın şans eseri uçuruma yuvarlanmak üzere iken bir ağaca çarparak durduğunu anlatan Vali Dağlı, şöyle konuştu:

Askerlerimiz büyük bir şans eseri, kazayı ufak yaralarla atlattılar. Her iki hastanemizde ziyaretlerini yaptım. Askerlerimizin durumu çok şükür iyi ve hayati tehlikeleri bulunmuyor. Geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle talihsiz olaylar yaşamayız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Nihlam binen En beğenilen yorum
Allah şifalar versin, .amin.