için kaldı

Dünyaca ünlü iş insanının oğlu öldürüldü

İstanbul Şişli'de dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, hastane önünde akrabalarını yaralayan kişiye benzeten şüpheli tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Dünyaca ünlü iş insanının oğlu öldürüldü
Son Güncelleme: 8 Ocak 2020 Çarşamba 02:22
8 Ocak 2020 Çarşamba 02:22

Şişli'de, dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KENDİSİNİ VE YAKINLARINI YARALAYAN KİŞİYE BENZETTİ

Olay, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp Ward Mays çiftinin iki oğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Ağabeyi tarafından darp edilen Emre Tyler Mays, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Lise öğrencisi Emre Tyler Mays, ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K.(22) tarafından bıçaklandı. Akın K.'nın, akrabalar arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzeterek bıçakladığı Emre Tyler Mays, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Akın K., kısa süre sonra, polis tarafından, cinayette kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Akın K.'nın 3 kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olduğu belirlendi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar