Doğu Perinçek: Erdoğan ile aynı gemideyiz ve bu savaşı kazanacağız

Habertürk ekranlarına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı gemideyiz. Çünkü hiçbir savaşta üçüncü cephe olmaz. Bugün kurtuluş savaşı veriyoruz ve savaşı kazanacağız” dedi.

Doğu Perinçek: Erdoğan ile aynı gemideyiz ve bu savaşı kazanacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
3 Eylül 2018 Pazartesi 21:11

Tayyip Erdoğan ile aynı gemideyiz sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Bu keyfi bir seçim değil. Bir vatan savaşı içindeyiz. İkinci bir istiklal savaşı içindeyiz. 15-16 Temmuz gecesine bakalım. Amerika, Ankara’yı ele geçirmek içi bir gladyo darbesi planladı ve devlet içindeki askerini polisini üzerime sürmüş. O savaşta sağımıza bakıyoruz Türk milleti var, solumuza bakıyoruz Türk ordusu var. Yani Tayyip Erdoğan ile aynı gemidesin. Afrin cephesinde Türk ordusu savaşıyor, Türk milletinin yüreği onlarla birlikte atıyor. Yapay olarak kendisine sinirlenmesinden dolayı kurşun asker gibi oradan alıp oraya koyamazsınız. Bugünkü tartışma bu büyük savaşı kazanacak mıyız tartışması. Bu savaşı kazanmak isteyenler Tayyip Erdoğan ve Türk ordusu ile birlikte olur." şeklinde konuştu.

"Bana Tayyip Erdoğan’sız ve AKP’siz bir zafer göstersinler"

Başka gemideyiz diyeler soruyorum. Bana Tayyip Erdoğan’sız ve AKP’siz bir zafer göstersinler diyen Perinçek açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Aynı şey CHP ve MHP içinde geçerli. AKP’yi, CHP’yi, MHP’yi, İYİ Parti’yi Türk ordusuyla birlikte tutmadan bir zafer göstersinler. Ben zafere kilitlenmiş bir adamım. Bu kurtuluş savaşından Türkiye zaferle çıkacak. Amerika gibi büyük bir gücü karşı ikinci kurtuluş savaşı veriliyor. PKK’yı üzerimize salan Amerika. FETÖ’yü üzerimize salan hep Amerika. Siz onu bu gemide istemem diyecek bir durumda değilsiniz. Hiçbir savaşta üçüncü gemi olmaz. Her savaşta kaçınılmaz olarak iki cephe vardır. Tayyip Erdoğan ile aynı gemide değiliz diyenler Türk ordusu ile de aynı gemide değildirler.    

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar