Kılıçdaroğlu belediye başkanlarını topladı!

Seçimi kazanan belediye başkanları ile bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Dini ve milli bayramlarda belediye otobüsleri bedava olsun. Ne olacak, bu imkanların sağlanması lazım." dedi

Kılıçdaroğlu belediye başkanlarını topladı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
3 Mayıs 2019 Cuma 11:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanan belediye başkanları ile bir araya geldi.  Kılıçdaroğlu, dini ve milli bayramlarda belediye otobüslerinin ücretsiz olabileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, “Vaatlerimizi gerçekleştirerek güveni perçinleyeceğiz. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlara bakınca beldenize hakkı hukuku adaleti getirdiğinizde beldenizdeki kaygıyı kaldıracaksınız. Güven vermek güveni pekiştirmek sizin elinizde.” açıklamasını yaptı.

Seçildikten sonra başkanlara 10 temel ilke gönderdiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bir belediye başkanı suçlayıcı bir dil kullanmamalı, biz bu seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı kullandığımız olumlu dile bağlıyoruz. Olumlu bir dil kullanmak çök önemli. İntikam alacağım, hesabını soracağım bunlar yok bizim kitabımızda. Yapacağınız çok işler var. Bütün bu vaatleri yerine getirmek için yükünüz çok daha ağır” diye konuştu.

Liyakat esasına göre insanları görevlere getirmelerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Sizin verdiğiniz her talimatı derhal yerine getirecek. Şeffaflık çok önemli, CHP’nin temel ilkelerinden birisi budur. Bağımsız dış denetimi yaptıran tek parti biziz. Belediyelerin de yapacağı bütün harcamaların hesabını vermeniz gerekir. Belediye Meclis toplantılarının kamuoyuyla paylaşılması. 3,5 milyon kişi İBB toplantısını izliyor. Olağanüstü bir şey. Kimin doğru kimin yanlış yaptığını herkes görmeli” dedi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar