Devlet Bahçeli: Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya hazırız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Adana’da partisinin 50. yılı etkinliğinde konuştu. Bahçeli, kendisine 'sarayın bekçisi' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Bekçi olmak onurların en onurlusudur. Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya hazırız." yanıtını verdi

Devlet Bahçeli: Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya hazırız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 13:08

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sözlerine, “Vatan ve millet uğruna candan geçen aziz şehitlerimizi rahmet anıyorum. Tarihimizin 50. yılı kutlu olsun” sözleri ile başladı.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir.

50 yıl, dile kolay… Bir ülkü peşinde koşulan koskoca 50 yıl. Yakınlaştıkça uzaklaşan bir gayedir ülkümüz.

İhanete uğradık inmedik,hançer yedik düşmedik, şehit olduk ölmedik… İyi gün dostlarının kötü günlerde kaybolduğunu gördük. Vazgeçilmez yeminle Türk milletinin hizmetindeyiz. Bize göre millet bir kültür birliğidir, tarihsel beraberliktir. Türkiye’de hiç kimse ikinci sınıf insan değildir. Devletin ismi kim ne derse desin Türk kalacaktır.

Bana 'bekçi' diyorlar, akılları sıra alay ediyorlar, çıktıkça batıyorlar. Bekçi olmak onurların en onurlusudur. Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya hazırız. Türkiye’nin bekası için bekçiliği seve seve yaparız"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar