Devlet Bahçeli'den Fazıl Say yorumu

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine katılmasından memnuniyet duyduğunu söyleyerek, "Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim" dedi.

Devlet Bahçeli'den Fazıl Say yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
19 Ocak 2019 Cumartesi 18:13

Bir grup gazetecinin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanı’nın ABD’li Senatör Lindsey Graham’la birlikte Fazıl Say’ın konserine katılıp Truva Sonatı’nı izlemesini nasıl değerlendirdiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Gerçekten memnuniyet duydum. ABD’li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduğu düşüncesindeyim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fazıl Say’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Tuluyhan Uğurlu’yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edip Türk senfonisini, bir diğer adıyla büyük Türkiye Senfonisini dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok değerli, çok isabetli olur inancındayım.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar