Devlet Bahçeli, Kadir Mısıroğlu hakkında ne dedi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştirdi.

Devlet Bahçeli, Kadir Mısıroğlu hakkında ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 10:46

Partisinin grup toplantısında kopnuşan Devlet Bahçeli gündemi değerlendiriyor.

Şehit olan her vatan evladının kendileri için pah biçilemez bir önemde olduğunu ifade eden Bahçeli, Hakkari’de meydana gelen patlamada ihmal olması halinde sorumluların cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

"Teröristlerin başına ödül konması, sahip olunan zaman itibariyle kuşku vericidir.  ABD’nin YPG’yi kollayıp PKK’yı hedef haline getirmesi kandırmadır. SDG isimli paravan örgütüne yuvalanan YPG’ye ABD her türlü yardımı yapmakta. Teröristlerin başına ödül koymak YPG’yi perdelemektir. 1 dolarlık FETÖ’cüler ne ise YPG’li teröristlerde aynıdır. Başladıklarına ödül koydukları PKK’lılarla sabah akşam beraber olan ajanları da mı ABD’ yönetimini bilgilendirmekten acizdir.

Dünya soğuk savaş döneminde çıksa da sıcak hesaplaşmaların tuzağına düşmüştür. Birinci Dünya Savaşı’nın gerilim ve paylaşımları geçmiş değildir.

"Bu makus anlaşmanın neyini anacağız"

Asıl hedef Türkiye’dir. Tarihin akışını değiştirmek isteyen yabacı ajanlar batışımızı be bölüşümüzü planladılar. Türkiye’nin boyun eğmediği hiçbir emperyalist senaryo hayata geçemeyecektir. Türkiye düşmeden insanlık düşmeyecektir.

215 yılda 20 milyon metrekare toprak kaybettik. Osmanlı Devleti, Birinci Dünya Savaşı'nda günlük toprak kaybımız 9 katına ulaşmıştır. Her 4 buçuk ayda İtalya, her 19 günde İsviçre, Hollanda, her 5 günde Lübnan kadar toprak kontrolümüzden çıkmıştır. Türk Milleti enkazdan çıktı. Engin mücadelesiyle devletini kurmayı başardı. Biz makus anlaşmanın nesini, neyini anacağız. Kaybolan imparatorluğumuzun ardından oh iyi odu mu diyeceğiz? Osmanlı'nın cellatlarından neyi duyacağız? Ecdadımıza haysiyetsizce saldıranlar hiç pişmanlık duymuşlar mıdır? Bize Macron ne söylüyor? Söylese de inandırıcılığı olacak mıdır? Kanlı sayfa açıktır. Çatışmalar ve çekişmeler sadece bünye değişmiştir. Ahımızı alanlar gün yüzü göremedi, göremeyeceklerdir. Paris'te kutlanan ateşkes antlaşması ayaklarımızın altındadır. Hiçbir anlam ifade etmemektedir.

Birlik beraberliğimizi çürütmeye başlayan bir akıntı hız kazanmaktadır. Atatürk üzerinden Cumhuriyet ile hesaplaşılmaktadır. Mukaddesata tahammülsüzlük sergilenmektedir. Türklük üzerinden millet ile hesap görülmektedir. Bitmiş, kapanmış ezan tartışması ile vicdanımız örselenmektedir. Türkiye üzerinde kumar oynanmaktadır. Bir yandan bunlar olurken, Diyanet İşler Başkanı'nın esef verici ziyareti gündeme oturmuştur. Cübbesini giyip, eline hediyesini alığ fesli Türk düşmanını ziyarete gitmiştir. Bunun hasta ziyareti olduğu Diyanet tarafından açıklanmıştır. Kimin, nerede, kimle düşeceği bizim tartışacak konumuz değildir. Fesli provakötürü ziyaretin tarihi manidardır. Diyanet İşleri Başkanı sorarım sana, bula bula 9 Kasım'ı mı buldun? Diğer günler torbaya mı girdi? Mustafa Kemal'e saldıran şahsı 9 Kasım'da ziyaret neyin nesidir? Yunan galibiyetine şükür diyen fesli münafığı 9 Kasım'da ziyaret etmek arka çıkmak, yanında olmak değil midir? Ne istiyorsunuz Cumhuıriyet'ten. Diyanet İşleri'nin görevi, vatansızları anma görevi değildir."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar