için kaldı

Meral Akşener Devlet Bahçeli'nin sorusuna yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde gerçekleşen olay hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener, Bahçeli'ye yanıt verdi

Meral Akşener Devlet Bahçeli'nin sorusuna yanıt verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
9 Ekim 2018 Salı 10:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisini grup toplantısında konuştu

“Terörizmi milletimizle hesaplaşma vasıtası görenler Türkiye’nin ne gerçek dostu ne de müttefikidir” diyen Bahçeli, "Uzman çavuşların kadroya alınması, özlük haklarının düzeltilmesi tarihi ve milli bir hedeftir” ifadelerini kullandı.

 Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Türkiye terörle mücadelesini meşru olarak yürütmektedir. Can pahasına müdafaası yapılmaktadır. Teröristlere en ufak müsamaha vahim sonuçlara davetiye çıkaracaktır.

Terörle mücadelede kayda değer gelişmeler yaşanmaktadır fakat biz bunların kökünün kazınmasını istiyoruz

 Dünya 5’ten büyükse PKK’nın 5 tepe yöneticisinin hakkından bir gece ansızın gelinmeli.

Hani Münbiç'i terk edecekti, Münbiç mutabakatına ne oldu? ABD, YPG'li teröristlere neden tepkisizdir. Madem Münbiç'te teröristler çukur kazmıştır, Türk Devleti'ne düşen de hazır çukur kazılmışken teröristleri oraya gömmektir. ABD'nin güven vermeyen, sözünde durmayan tutumuna bakarak terörle mücadelemizi sürdüremeyiz. Trum gibi bir maceraperest otururken güvenilir bir ilişki ağının kurulması oldukça zordur.

 ABD Başkanı Trump’ın Suudi Arabistan’a söylediği sözler felakettir. Okyanus ötesinde önüne geleni haraca bağladı da biz mi duymadık. Ecdadımız çekirge yiyerek savunduğu kutsal toprakların içine düştüğü durum bizi üzmüştür.

 2 Ekim’de kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın akıbetini merak ediyoruz. Ortada suç varsa, suçluları belirlenmişse gereği yapılmalıdır.

Türkiye’nin küresel abluka ile kan kaybettiği bir ortamda biz de sele kapılıp ekonomik operasyondan medet mi umsaydık.

Türkiye ekonomisinde sorun yok demedik, yanlışlıkları yeri geldiğinde ifade ettik. ABD’li denetim şirketi McKinsey ile çalışmasını tutarlı bulduk. Bunun yeni bir IMF veya Duyun-i Umumi’ye olmadığını da söyledik.

İP Genel Başkanı'nın söylemleri zincirleme olaylara neden olmuştur. Bu şahıs MHP'ye nifak tohumları fırlatmış, zehir kusmuştur. İYİ Parti Genel Başkanı'nın kulağına kim fısıldadıysa ilkel bir şekilde partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. 'Küçük ortak' dedi, 'lastik adam' dedi, 'paspas' dedi. Yalanına yalan ekledi, bu iftiraları ayaklarımızın altında çiğniyor, muhatabına iade ediyoruz. Sosyal medyadan cevap verince Türkiye'nin konuştuğu olaylar vuku bulmuştur. Adres vererek cevap verecek kadar çıldırmıştır. Davet verince icabet eden çıkacaktır, çıkmıştır da. Gidenler gayet normal protesto yaptılar. İl teşkilatımızdan habersiz bunu yaptıkları için görevden aldık. Ankara'dan adres verip Üsküdar'da olması, 2 kişiyiz diyip 3'üncü kişinin de videoya alması dikkatten kaçmamıştır. Evde kimler konuşlanmıştır. Biz kum torbası değiliz. Ayağımıza basanı uyarıyoruz, aklınızı başından alırız.”

Bahçeli'nin sorduğu 3'üncü kişi kim?

Sözcü’de yer alan habere göre, Bahçeli grup toplantısında Akşener’in evinde görüntüyü çeken kişiyi sordu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yanıt verdi.

Akşener, videoyu çeken kişinin 25 yıldır yanlarında yaşayan yeğeni olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Sedat En beğenilen yorum
Kim la bu üçüncü kişi