için kaldı

Devlet Bahçeli: 31 Mart 2019'a (Yerel seçimler) Cumhur İttifakı'nın damgasını vurmasını istiyoruz

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara Polatlı'da toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu.

Devlet Bahçeli: 31 Mart 2019'a (Yerel seçimler) Cumhur İttifakı'nın damgasını vurmasını istiyoruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
13 Eylül 2018 Perşembe 20:00

Devlet Bahçeli, "Tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla eğer tekrar üzerimize gelirlerse bir kez daha 15 Temmuz benzeri işgal ve ihanete kalkışırlarsa and olsun ki bayrağı bedenimize kefen niyetine sarar, okunan selaları duya duya son kanımıza son canımıza kadar bu aziz vatanı yine korur yine namertlere dünyayı dar ederiz." şeklinde konuştu.

"Ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız var"

Bahçeli açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki, ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan, eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir.

"Sinir uçlarımıza ısrarla basmasınlar"

Suriye ve Esad yönetiminin İdlib'i bombalamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli, "İdlib, günden güne kanayan kanadıkça kangrene dönüşen derin bir yara halini almıştır. Bölgesel ve küresel senaristler ayaklarını denk alsınlar, ayranımızı daha fazla kabartmasınlar, sırtımıza kurban kesmeye kalkmasınlar, sabrımızı yanlışa yormasınlar, sağ duyumuzu ve vakarımızı ürkeklik sanmasınlar, sinir uçlarımıza ısrarla basmasınlar." dedi.

"53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir"

Bahçeli: İkazen ifade ediyorum, milli sınırlarımızın diğer yakasında kaos ve karmaşanın yayılmasına hizmet eden, bu maksatla aleni faaliyet gösteren malum ülke ve çevrelerin Türkiye'nin geri adım atmayacağını anlamaları hayırlarına olacaktır. (Yusuf Nazik'in yakalanması) Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir.

"Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz"

Türkiye'ye karşı düzenlenen kur operasyonuna değinen Bahçeli açıklamasının devamında şunları söyledi: Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz, ekonomik sömürü çarkına kapılmayacağız, zor günleri aşacağız, azımızı çok yapıp eksiğimizi vakit geç olmadan tamamlayacağız.

"Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır"

(Yerel seçimler) Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır diyen Bahçeli, "CHP, PKK ile ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedbahtlara, hiyanet çetelerine fırsat verilmemelidir." vurgusunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar