Devlet Bahçeli: Davutoğlu'nun hatalarına düşerlerse her şey biter

Habertürk'te Didem Arslan'ın sunduğu Seçim 2018 programına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Devlet Bahçeli: Davutoğlu'nun hatalarına düşerlerse her şey biter
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
22 Haziran 2018 Cuma 20:50

Habertürk'te Didem Arslan'ın sunduğu Seçim 2018 programına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında "Cumhur İttifakı'nda nifak uyarım AK Parti adaylarına yöneliktir. MHP'nin yok farz edilmesini kabul edemeyi. Bizi kimse kullanamaz satın alamaz. Davutoğlu'nun hatalarına düşerlerse her şey biter." dedi.

Fitne uyarısı

Habertürk Tv'de 'Fitne uyarısı' ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bazı adaylar kulislerde 'Biz MHP'yi niye taşıyalım? Güçlü bir AKP'yi yaratalım' diyor. Sayın Cumhurbaşkanının adaylığını dillendirmiyorlar. MHP'yi yok farz etmelerini kabullenmeyiz.

"O gün ne dediysem hepsinin altında benim imzam vardı"

Didem Arslan'ın Devlet Bahçeli'ye yönelttiği geçmişte AK Parti'ye yönelik kullandığı ağır cümleler ile ilgili soruyu cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zamanında ağır cümleler de kullandım ama saygıyı elden kaybetmediğim cümlelerdi. O gün ne dediysem hepsinin altında benim imzam vardı. Ancak 15 Temmuz farklı bir olay. Önce ülkem ve milletim sonra partim." dedi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar