Devlet Bahçeli: İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir

Antalya'da İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, "Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir" dedi

Devlet Bahçeli: İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Nisan 2019 Cumartesi 11:19

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Demokrasinin kökleşmesinin, kurumsallaşmasının yerel yönetimler sayesinde olduğunu belirten Bahçeli, insanla doğrudan temasın ilk yüzünün yerel yönetimler olduğunu söyledi.

Belediyelerin haksız kazanç kapısı olmadığını söyleyen Bahçeli, “Belediye partizanlık, yandaşlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, beş yıllık saltanat demek hiç değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır. Geçmişte bu yola sapanlar, aramızdan birer birer ayrılıp gitmişlerdir” açıklamasını yaptı

"MHP tuzakları boza boza bugünlere gelmiştir"

31 Mart seçimlerinde Türkiye’nin MHP’ye çok önemli bir destek verdiğini ifade eden Bahçeli, “Bu desteği heba ve heder edemeyiz. Milletimizin güvenini sarsamayız. Hayal kırıklığına uğratamayız. MHP tuzakları boza boza bugünlere gelmiştir. Manşetleri yene yene düştüğü yerden dev gibi doğrularak müstesna bir başarıya imza atmıştır. Bu başarının altında hepinizin payı vardır. İnandık ihanete birlikte direndik. İman varsa imkan vardır dedik. Yolumuza çıkan sırtlanları kenara ittik, sırtımızdaki keneleri el birliğiyle temizledik” diye konuştu.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle;

Adana Kozan’da hakkımız yenmiştir. Ağrı’da hakkımız gasp edilmiştir. İstanbul Maltepe’de önümüz kesilmiştir. 31 Mart’ta 1389 belediyenin 987’si Cumhur İttifakı’nın siyasi sorumluluğuna verilmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler, hakikatin ışığını perdeleyemezler.'

"Cumhur İttifakı 31 Mart’tan zaferle çıkmıştır"

Bir adama bakarsınız adam mı diye, bir de lafa bakarsınız laf mı diye. Karşınızda saf saf dizilen ihanet mangasının ne adamlıktan nasipleri ne de laflarının en ufak kıymeti harbiyesi vardır. Cumhur İttifakı 31 Mart’tan zaferle çıkmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güçlü şekilde tescillenmiştir. Kıskanan varsa buyursun kıskansın. Çekemeyen varsa durmasın çatlasın. Biz bu ülkeyi karşılık beklemeden sevdik. Milli birliğimizin yaşatılmasına yemin ettik. Baş göz üstüne dedik, hiç sitem ve şikayet etmedik.

"Oy oranımız Atatürk'ün doğum tarihidir"

31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyet sahipleri daha da gün yüzüne çıkmıştır. Özellikle Cumhur İttifakı'nı karalamak için organize bir şebeke söz konusudur. Halep ordaysa, Arşin sandıktatır. Ve oy oranımız yüzde 18.81'dir. O da 1881'dir, o da Atatürk'ün doğumudur.

Bahçeli'den Fehmi Koru'ya tepki

 Emel sahiplerinin maskeleri düşmüştür. Biz bunların alayını tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini az çok biliyoruz. FETÖ'nün Fehmi'si, Pensilvanya'nun Koru'su, 15 Temmuz'un intikamını almak için sıraya girmiştir. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir. Pensilvya'nın korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun şahıs, MHP'nin AK Parti'nin altını oyduğunu ifade etmiştir. AK Parti'nin daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan önermiştir. MHP, TBMM'de denge ve denetleme görevi yapmaktadır.

Bu çürük yumurta, bu husumet odağı hangi hakla bunları söyleyebilmektedir. Karanlık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın geçmişinden utanması var mıdır? FETÖ'nün Koru'su kime hangi mesejları veriyor? Cumhur İttifakı'nı hazmedemeyenler 15 Temmuz'un intikamını almak isteyenlerdir. Bizim ittifakımız siyasi alışveriş üzerine bina edilmiş değildir. Cumhur İttifakı Türk milletinin iradesiyle inşa edilmiştir.

Sokaklar karıştırılmak, kaos dinamikleri harekete geçirilmek istenmektedir. Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar