Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savaş çığırtkanlığı yapanlara sert sözler

İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkede savaş çığırtkanlığı yapanların yeri bellidir. Bedelini ödeyecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savaş çığırtkanlığı yapanlara sert sözler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Mart 2019 Cumartesi 22:06

İstanbul'da "Büyük Samsunlular Buluşması"nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fitne siyasetine geçit vermediğimiz için bize saldırıyorlar. Gönül köprüleri kurmamıza tahammül edemiyorlar. Milletle aramızdaki kalpten kalbe giden o gizli yolu göremezler" dedi.

Erdoğan, "Kulağını Kandil'den gelecek emirlere dikenler, elbette bizim aşkımızın kaynağını öğrenemezler. Ülkede savaş çığırtkanlığı yapanların yeri bellidir. Bedelini ödeyecekler" ifadesini kullandı.

"31 Mart, Avrupa Parlamentosu kararına cevap olacaktır"

"Avrupa Parlamentosu kararının hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" diyen Erdoğan, "Türkiye ile müzakereleri durduracaklarmış öyle bir karar alamazlar. 31 Mart, şu Avrupa Parlamentosu'na da bir cevap olacaktır. Bir Türkiye var, ikinci bir Türkiye yok. Bakın Yeni Zelanda'da 49 kişi, 49 Müslüman öldürülüyor, hedefte neresi var? Türkiye var, bir de bu kardeşiniz var" dedi.

"Şehitlerimiz arasında bir ayrım yapılmasına müsaade etmeyiz"

Erdoğan, "Ne şehitlerimiz arasında bir ayrım yapılmasına ne de bu vatan için can veren şehitlerimizin aziz hatıralarının incitilmesine müsaade etmeyiz. Ne şanlı tarihimizin yok sayılmasına ne de kontrollü darbe iftiralarıyla bedelini kanla ödediğimiz zaferlerin değersizleştirilmesine göz yumarız. Hele hele cumhuriyeti övme kılıfı altında ecdadımıza hakaret edilmesine asla izin vermeyiz." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar