için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Fazıl Say'ın konserine katılacak

Fazıl Say Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Truva Sonatı konserine davet etmişti. Erdoğan’ın yarın konsere katılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Fazıl Say'ın konserine katılacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 15:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, annesinin vefatı nedeniyle Fazıl Say’ı aramış ve başsağlığı dilemişti. Say ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı konserine davet etmişti. Erdoğan’ın konsere katılacağı belirtildi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya gelişmeyi şu ifadelerle anlattı:

“Fazıl Say, bir süre önce annesinin vefatı dolayısıyla kendisini arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yarın Ankara’da gerçekleşecek Truva Sonatı prömiyerine davet etmişti. Davete Erdoğan’ın sıcak baktığı ve gitme yönünde eğilim gösterdiğini de belirtmiştik.

Cumhurbaşkanlığında yapılan değerlendirme sonucunda karar çıktı ve daha önce Fazıl Say’a "Gelebiliriz" şeklinde iletilen karar bu kez kesinleşti. Erdoğan, yarın akşam Ankara Congresium salonunda gerçekleşecek konsere katılma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı’na çok yakın bir kaynak, "Yarınki Fazıl Say konserine Sayın Cumhurbaşkanı katılacak mı?" sorumuza, "Evet gidecek. Hep beraber gideceğiz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığında ilk yapılan değerlendirmede farklı tepkilerin gelebileceği endişesiyle katılıp katılmama durumu değerlendirilmiş ancak Erdoğan ve danışmanları bu kaygılardan uzak bir duruş sergilemişti."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar