Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk bayrağını kaptırmayan kadını aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere ziyaretinde elinde Türk bayrağı olan bir kadına PKK'lıların saldırmasıyla ilgili "Kitapsız, imansız çıktı ama kardeşimiz bayrağı kaptırmadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk bayrağını kaptırmayan kadını aradı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 21:42

AK Parti Genel Merkezi'nde AK Partili vekillerle iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'deki ziyaretinde PKK'lılara karşı elindeki Türk bayrağını bırakmayan vatandaş hakkında konuştu.

"SALDIRDIKLARI HALDE BAYRAĞI TESLİM ETMEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün çok duygulandım, o da malum İngiltere'ye gitiğimiz gün PKK'lılar gösteri yapıyorlar. Bizi sevenler de orada. Onların karşısına dikiliyor. Bayrağıyla elinde oraya gelmiş olan kardeşlerimizden bir tane hanım kardeşimizin elinden bayrağı almak isteyen bir tane kitapsız imansız çıktı ama o hanım kardeşimiz bayrağı ona kaptırmadı ve bayrağımızı İngiliz polisinin önünde çekti aldı. Bugün onu aradım "Sen bu asrın Nene Hatunu'sun, Şerife Bacısı'sın" dedim. Bu PKK'lılar benim Nene Hatunuma söz geçiremiyor. O ahlaksız saldırdığı halde bayrağı ona teslim etmedi."

İngiltere'de ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyareti sırasında Türk vatandaşlar bayraklarla kendisini karşılamıştı. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları ise protesto için bölgeye gitmişti.

Bu sırada elinde Türk bayrağı olan herkese saldırmaya kalkışan PKK yandaşları, İngiliz polisi tarafından engellenmişti.

TÜRK BAYRAĞINI YERE ATACAKTI

Polisleri atlatarak bir kadının üzerine saldıran PKK'lıkar, Türk bayrağını kadının elinden alarak yere atmak istemişti.

Yürüme problemi olan kadın; PKK'lıların saldırısına karşı koydu, Türk bayrağının yere atılmasına izin vermemişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar