için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gücümüzü elitlerden almıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Siirt'te halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gücümüzü elitlerden almıyoruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Mart 2019 Perşembe 17:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Tam 11 ay sonra yeniden Siirt'in misafiri olmanın memnuniyeti içindeyim. 3 ayların başladığı bu güzel muhabbet ikliminde gönüllerimizi buluşturan Rabbime şükürler olsun. Recep, Şaban ve arkadan Ramazan.

- Şu meydanı dolduran her seferinde bizleri coşkuyla bağrına basan siz değerli kardeşlerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

- Bize 40 yıldır siyasette milletimize hizmet etme şerefini yaşatan işte bu dayanışmadır. Tüm Türkiye'ye hizmet onurunu tatdıran bu muhabbettir.

"CHP gibi terör örgütünün siyasi uzantısını..."

- Biz gücümüzü milletimizin birliğinden beraberliğinden alıyoruz.

- Biz gücümüzü medyadan değil işte şu karşımdaki meydandan alıyoruz. Biz gücümüzü baronlardan, elitlerden değil gece uykusunu bize dua etmek için uykusunu bölenlerin samimiyetinden alıyoruz. Biz sırtımızı emparyalistlere, bölücülere, PKK'ya dayıyanlardan değil eli kanlı katil sürülerine değil şu meydanı dolduran halkımızdan alıyoruz. Bu mücadeleyi de CHP gibi terör örgütünün siyasi uzantısını belediyelere doldurmak için değil sizin için milletimiz için veriyoruz.

"Siirt'in siyasi özgürlüklerine sahip çıkmasını bekliyoruz"

- Sizler iradenize sahip çıktığınız sürece çözüme kavuşturamayacağınız hiçbir mesele yoktur. Milletiyle yürüyen bir siyasetçinin aşamayacağı engel yoktur. 31 Mart'ta güçlü bir destek bekliyoruz. Siirt'in siyasi özgürlüklerine sahip çıkmasını bekliyoruz.

-Muhtar bile olamaz diye manşet attılar, kutlamalar yaptılar ama siz onların düşündüklerini kursaklarında bıraktınız. Hayata geçirdğimiz reformlarla demokrasimizin standartını yükselttik.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar