Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'de lider takımını hallettik

Kandil operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kandil'de 10 önemli noktayı vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki lider takımını hallettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'de lider takımını hallettik
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 15:20

Kandil operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye önce Cerablus’tan El Bab’a kadar olan kısmı, ardından da Afrin’i güvenli hale getirdik. ABD ile anlaşarak Münbiç’i güvenli hale getiriyoruz. Münbiçli kardeşlerimiz de topraklarına dönecekler. Kandil’de ikinci operasyonda toplantı halindeki lider kadrosunu hallettik." şeklinde konuştu.

"Şanlıurfa’daki Suriyeli kardeşlerimizin de evlerine dönmelerini sağlayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıra Urfa’nın yanı başındaki yerlere geliyor. Buraları da sahiplerine teslim edeceğiz. Şanlıurfa’daki Suriyeli kardeşlerimizin de evlerine dönmelerini sağlayacağız. Gelecekte tarih kitapları, Şanlıurfalıların kardeşlerine nasıl sahip çıktıklarını yazacaktır."dedi

"Şanlıurfa'nın yanı başındaki fitne kazanlarını devireceğiz"

Şanlıurfa'nın yanı başındaki fitne kazanlarını devireceğimiz günler de yakındır diyen Erdoğan, "Birileri umudunu kendilerine asla uzanmayacak ellere sarılmaya bağlamış olabilir. Onların gittiği yoldan biz geleli çok oldu. Biz bu meselenin çözümünün sahada var olmaktan geçtiğini biliyoruz. Onun için de size ona buna el uzatmayı değil, sınırın öte yanını kendi gücümüzle güvenli hale getirmeyi taahhüt ediyoruz." açıklamasında bulundu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar