için kaldı

Erdoğan: Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Sakarya’da konuştu. Erdoğan, "Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor fakat başaramayacaklar" dedi

Erdoğan: Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 15:09

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’nın en ağır imtihanlara tabi tutulup hepsinden alnının teri ile çıktığını söyledi. Erdoğan, Sakarya’nın gönlünün vatan aşkıyla 4 mevsim baharı yaşadığını söyledi. Sakarya’da 45. İl mitingini yaptıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şu ana kadar İstanbul’da 13 Ankara’da ise 8 ilçe mitingi yaptıklarını açıkladı.

 Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Bizim çok koşturmamızın sebebi milletimize olan aşkımızdır. Ülkemizin gücü, istikrar ve güven ortamının sürmesinden geçiyor. Seçimde ülkemizin tökezlemesini bekleyenlere sandıkta bu millet cevabını verecektir.

 Baktılar sandıkta olmuyor 15 Temmuz’da ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar. Milletimiz bize sahip çıktı. Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Fakat başaramayacaklar

Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge yok. Kürdistan Irak’ın kuzeyinde var oraya git. Biz her birlikte biriz beraberiz kardeşiz. Bizi bölemeyecekler, bizi parçalayamayacaklar. 

Diplomasinde ekonomiye ülkemize saldırlar her gün artarken ülkemizi zafiyete uğratamayız. Ülkemizde bazıları geçmişini unutabilir ama elin oğlu unutamamış bunu da silahına yazmış. Cami basıp kardeşlerimizi alçakça katletmiş.

Sakarya’ya 17 yılda 24 katrilyon yatırım yaptık eğitimde 3136 adet derslik inşa ettik. Şehrimize ikinci devlet üniversitesini kurduk. Şehrimize 28 bin kapasiteli bir stadyum, futbol sahaları yaptık. Millet bahçelerinin yapımına da başlıyoruz.

İmar Barışı ile 179 bin Sakaryalı kardeşimizin sorununu çözdük. Sakarya’ya 47 sağlık tesisi kazandırdık.

Tank Palet fabrikası iddiası

Bu Bay Kemal çok garip bir insan. savunma sanayimizini birikiminde modernize etmemiz daha verimli bir hala getirmemiz şarttı. Buraya 50 milyon yatırım gerekiyordu. Biz burada çok daha farklı bir adım attık. Bunun için Arifiye'deki ana bakım fabrikasının işletmesini BMC'nin yüzde 50'li 50'li olan Katar'la ortaklığımızı buraya taşıdık. Aynı işbirliğini buraya da taşıdık. Bay Keman 'Sattılar' diyor. Satılan biri var sensin. Niye yalan söylüyorsun. Burada bir mülkiyet devri yoktur. Vrasa bir şey ispatla ben herşeyi bırakmaya hazırım? Sen siyaseti bırakmaya hazır mısın?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar