Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran’da yapılacak seçimler için mitinglere başlayacak. Erdoğan Büyük İstanbul Mitingi’ni ise 15 ya da 16 Haziran’da yapması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
3 Haziran 2019 Pazartesi 09:46

YSK’nın gerekçeli kararı ile 31 Mart’ta yapılan İstanbul seçimleri 23 Haziran’da yeniden yapılacak. 23 Haziran seçimleri için programlarına ağırlıklı olarak İstanbul’da devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sık sık parti yönetimi ve teşkilatla toplantılar yaparak son çalışmaları değerlendirirken; seçime yönelik görüş ve önerilerini de alıyor.

Bakanlar da katılacak

Ramazan Bayramının ardından İstanbul’da daha aktif çalışılması için yol haritası da oluşturuldu. Bu kapsamda ara ara yapılacak toplantılarda hemşehrisi olan AK Partili belediye başkanları kısa süreli İstanbul’a gelecek. Eski bakanların yanı sıra seçim çalışmalarında özellikle önceki seçimlerde çalışmış ve İstanbul’da tanınmış kişiler de sahada vatandaşla bir arada olacak.

Büyük miting için tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayramdan sonraki hafta mitinglerine başlaması ve günde en az 3 ilçede miting yapması planlanıyor. Erdoğan’ın Büyük İstanbul Mitingini ise 15 ya da 16 Haziran’da yapması öngörülüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar