Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları uyardı

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları kürsüden uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları uyardı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Kasım 2018 Salı 12:05

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gezi Parkı ile ilişkili kişiler gözaltına alındı. Batı'dan ve malum çevrelerden açıklama geliyor. Dünyada bu işlerin finansörü olduğu gibi, Türkiye'de de finansörü olan kişiler var. Batı bu kişi içeri alınınca neden rahatsız oluyor? Kendi ülkenizde olunca feryad figan. Türkiye'de olunca akademisyendir falan filan. Siz bunları bizim külahımıza anlatın.” ifadelerini kullandı.

 Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“TürkAkım Boru Hattı'nın açılışına katıldık. Konuşacaksanız gelin bunları konuşalım. Gündemlerinde hala Türkiye'yi nasıl karıştırırız var. Milletimiz 4 ay sora en büyük dersi sandıkta verecektir. 2019'un sonunda tamamıyla bitecek. Tedarik başlayacak. 2019 Mart mahalli seçimlerine de çalıştık. İlçelere de inmeye başladık. Temayül yoklamaları da yapıldı. Partimiz kesintisiz mesai halinde. Siyaset ve teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, titiz bir çalışmayla adaylarımızı netleştirmenin peşindeyiz.

Ülkemizde son dönemlerde eski Türkiye'de kaldığını düşündüğümüz tartışmaların içine çekilmeye çalışıldığını görüyoruz. Dünyanın 21. yüzyılın ikinci yarısına hazırlandığı dönemde, ülkemizin baskı dönemine çekilmeye çalışılması manidardır. Buna bir isim verilecekse gericiliktir, çağdışılıktır. Türkiye'nin geldiği yerde eski, baskıcı günlere dönülmesini isteyenlere başka ne söz olabilir. Bizim milletimiz tek parti dönemini vicdanında hak ettiği yere çoktan oturtmuştur

Bu ülkenin doğrudan milletin kendisine hakaret eden bu CHP kafası hak ettiği dersi sandıkta alacaktır.

Adayları kürsüden uyardı

Türkiye'yi eski karanlık günlerine göndermek isteyenler, kendi karanlıklarında kaybolup gideceklerdir. Kaybettikleri mevzileri tekrar kazanmak için yeni senaryolar hazırlamak için gayretleri olmayanlar eski usül yöntemleri ortaya koyuyorlar. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz. Kazanmadık gönül bırakmayacağız. Gece gündüz çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Çok yatırım yapacağız. Bir göreve çok kişi talip olur, bir kişi sonunda üstlenir. Tüm adaylarımız da onun yanında saf tutar. Kendi adaymış gibi çalışır. Kim ki ‘ben’ aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir. Aynı şekilde şuradan neden aday olamadım, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çeksin. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler yapılır, sen şurada adaysın denilince eyvallah deyip çalışmaya başlanır. Aday olunca her şey güzel de aday olmayınca neden bozuluyorsun? AK Parti ‘ben’ değil, ‘biz’ partisidir.

Dün defnedilen CHP’li vekil Bircan’a da Allahtan Rahmet diliyoruz. CHP tabanına da bu temennimizi iletmek istiyorum”


Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kiraz En beğenilen yorum
Sayın cumuhurbaşkanım sizden ricam okuldaki özel güvenlikçileri uzun süreli çalışsınlarını rica ediyorum