Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da halka hitap etti. Erdoğan, eski bakanlardan Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin'i kast ederek "Gittiği her kapıda kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüzü kalmasın." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e gönderme
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
3 Mart 2019 Pazar 14:31

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin'e isim vermeden yüklendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İdris Naim Şahin'i kast ederek sarf ettiği sözler:

- Duyduğuma göre, paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza malesef aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın ama yolda eğer arkadaşını satarsan o zaman Ordulu ona ne diyileceğini iyi bilir. Deniz üstü piyade, muhabbetler ziyade ölüm var ayrılık yok bizim için dünyada.

- Bizim dostlarımız burada, bu meydanda. Bizde dostluk, muhabbet pazara kadar değil mezara kadar. Terör örgütü ile bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizim ne muhabbetimiz olur ne de dostumuz olur.

- Bizi satacaksın sonrada utanmadan sıkılmadan pazarlamaya yelteneceksin. Onun Ordulu olması sizi bağlar mı? Gereken dersi ona 31 Mart'ta veriyor musunuz? AK Parti'nin gücünü, imkanlarını kendilerine mal edenler en başta sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapıldıysa altında sadece AK Parti'nin ve onunla yol yürüyen kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıda kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüzü kalmasın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar