için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirimizi sevmemizi terör örgütü hazmedemiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş'ta halka hitap etti. Erdoğan, "Birbirimizi Allah için sevmemizi terör örgütü hazmedemiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirimizi sevmemizi terör örgütü hazmedemiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 17:34

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan Muş'ta Demokrasi Meydanı'nda halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- PKK terör örgütüne ve onun desteklediği siyasi partinin uzantılarına bu topraklarda yer olmadığını 31 Mart'ta göstereceğiz. Güneydoğu'da binaların altında tünelleri açanlar, hizmet için yoklar, bunlar yıkmak için varlar. Bunlar 14-15 yaşındaki sabileri analarından koparıp Kandil'e kaçıranlar değil mi? Okullarımızı, camilerimizi yakan, yıkan alçakları beraberce hezimete uğratacağız.

- Birileri hala Türkiye'nin şahlanışını durdurmaya çalışıyor. Birbirimizi Allah için sevmemizi terör örgütü hazmedemiyor.

- Mertçe karşımıza çıkmadıkları için mesajlarını ya Suriye'den ya Irak'tan ya Kandil'den ya Pensilvanya'dan ya Avrupa Parlamentosu'ndan ya da 16 bin 500 kilometre uzaktan veriyorlar. Onlar bize mesajlarını piyonları aracılığıyla veriyor. Biz de onlara cevabımızı Muş'tan Rabia'mızla veriyoruz.

- Bölgelerimiz arasında gelişmişlik farkı olmasın diye gayret gösteriyoruz. Kimse bu topraklarda kendini garip hissetmesin diye çaba sarfediyoruz.

- Muş'a son 17 yılda 11 buçuk katrilyon liralık yatırım yaptık. Millet Bahçelerimizle şehirlerimizi güzelleştiriyoruz. Muş'a da 2 tane Millet Bahçesi yapıyoruz. 25 bin Muş'lu vatandaşımızın mülkiyet sorununu çözdük. Muş Havalimanı'na yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasını kazandırdık.

- Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Türkiye'nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmamıza set vuramadılar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar