Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bin yıldır bu bedeli ödüyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bin yıldır bu bedeli ödüyoruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Mart 2019 Pazar 15:43

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Mersin'in mahallelerinde narenciye bahçelerinde, dükkanında, fabrikasında, ekmeğinin peşinde olan tüm kardeşlerimi selamlıyorum. Ülkemizin dört bir yanında sınırlarımız ötesinde istikbalimiz ve istiklalimiz için mücadele eden Mersin'in tüm kahramanlarını selamlıyorum.

- Bu toprakları vatan haline getirmenin de vatan olarak korumanın da bir bedeli var. Biz bin yıldır bu bedeli ödüyoruz. Şehirlerimizin semalarında yankılanan ezanlarımız da bu toprakların vatanımız olduğunun ispatıdır. Ülkemizde bayrağa tahammülü olmayanlarla, ezana tahammülü olmayanlarla girdiğimiz bir seçim süreci yaşıyoruz. Bayrağımızı yakmaya yıkmaya çalışanları gönderden indirmeye kalkanları gördük. Milletimiz her seferinde bunlara derslerini vermesine rağmen bayrak düşmanları hala aynı bataklıkta çırpınmaya devam ediyor. Taksim'de HDP ve CHP'nin öncülüğünde toplanan bir güruhun Ezan-ı Muhammediyeyi ıslıklarla yaptığı saygısızlığı gördünüz değil mi? Bu CHP zihniyetinin tarihi ezan ve cami konusunda zaten bu tür hoyratlıklarla doludur. Taksim'deki hadise gerçekten ibretliktir.

- Bunlar yatırımlara da karşı. Mardin'e hızlı trenden bahsediyorum. Diyor ki hızlı trenin Mardin'de ne işi var. Mersin'den tüm Türkiye'ye sesleniyorum, Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bunların tek ittifakı ezan ve bayrak düşmanlığıdır. Ortaya çıkan manzaraya bakılırsa bunlar hiç İstiklal Marşı'mızı okumamışlar. HDP zaten okumuyor, bayrağımızı bile yeni yeni asmaya başladılar. Bayrağımızı da bunlar açmıyordu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar