Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu anda avukatlarımı görevlendirdim

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Mardin'de konuştu. Erdoğan, Meral Alşener'in sözlerinin eleştirerek, "Utan, utan. Avukatlarımı da görevlendirdim. Benim Denizlili kardeşlerim nasıl hitap ettiğimi biliyor. İnşallah 31 Mart bunların sonu olacak" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu anda avukatlarımı görevlendirdim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Mart 2019 Perşembe 14:41

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mardin’in bu muhteşem geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. Gelin Mardin’i maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı haline getirelim” sözleri ile başladı.

Erdoğan’ın açıklamalarında satır başları:

"Son 17 yılda Mardin’e 28 katrilyonluk yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 384 adet derslik yaptık. Artuklu Üniversitesi’ni biz kurduk. Sağlıkta toplamda bin 124 yataklı 14 hastaneden oluşan 34 tesisi kazandırdık.

Bu teröristlerin destek vermiş olduğu HDP ile olmuyor bunlar. Bunlar burada başkanlık yapmadı mı? Kayyuma devredildikten sonra Mardin’in çevresi nasıl değişti? HDP’li belediyeler çukur kazdılar. İş makinası ile kanal açtılar. Benim vatandaşımın hayatını zehir ettiler.

Hızlı tren ile Mardin’i Ankara ve İstanbul ile buluşturacağız. 2040 yılına kadar içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşıladık. Mardin'e geçen yıl 3 bin 332 yerli ve yabacı turist geldi.Terörün olduğu yere turist ve yatırımcı gelmez. O yüzden terörü yaklaştırmayalım.

Biz ülkemizi kardeşlikle, birlikle, beraberlikle güçlendirmek istedikçe birileri bölücülüğü içimize sokmaya çalışıyor. 1984 yılından beri eylemler gerçekleştiren bir terör örgütü var. Bu örgüt başta Kürt kardeşlerim olmak üzere ülkemize ve milletimize zarar vermiştir. Askerimizin, polisimizin, korucularımızın karşısında tutunamayanlar silahsız vatandaşlarımıza etmediklerini bırakmamıştır.

Şimdi bir yalan uydurdular ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki tutmuyor, bu yalana başvurdular. Aynısı Meral Hanım da yapıyor. Sen ne terbiyeden muafsın. Utanmadan sıkılmadan, benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Utan, utan. Avukatlarımı da görevlendirdim. Benim Denizlili kardeşlerim nasıl hitap ettiğimi biliyor. İnşallah 31 Mart bunların sonu olacak"

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar