Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Malatya'da konuştu. Erdoğan, "HDP’liler şöyle bir şey uydurmaya başladılar. Erdoğan HDP’ye oy verenleri terörist ilan ediyor. Hiç bir yerde benim böyle bir ifadem olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP çıkışı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 15:17

10 yıllık hasretin ardından tekrar Malatya’da olduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine bizi yalnız bırakmadınız. Rekor bir oyla Cumhur İttifakı'nı bağrınıza bastınız. Bizde millete efendilik yoktur, hizmetkarlık vardır. Bizde sandıktan çıkan her oya sorumluluk olarak bakmak vardır. Bizim siyasi anlayışımız bellidir” ifadelerini kullandı

 Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Türkiye'yi şahlandırma mücadelemizi kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz. Şimdi geçmemiz gereken tek engel var. 31 Mart'ı da yine zaferle neticelendirmemiz gerekiyor. Tarihi bir destek bekliyoruz. Malatya'dan sandıkları patlatmasını bekliyoruz. 

"Yunan gazetelerine manşet oluyor"

Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gaz arıyoruz. CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar.

Milli hassasiyetleri bir tarafa bırakırsanız oradan oraya savrulmaktan kurtulamazsınız. CHP cehaletle gaflet arasında gidip gelmektedir.

"PKK'nın işlediklerinden de mi haberin yok?"

Mevcut yönetimiyle CHP, milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönmüştür. Bu Kılıçdaroğlu, şimdi de yanına terör örgütünün başındakileri aldı. Yanlarında sözde İYİ Parti ve Saadet’te var. ‘YPG bize saldırmaz’ diyen Kılıçdaorğlu’na soruyorum, hadi örgütün Suriye’de işlediği suçtan haberin yok. Ülkemizde PKK’nın işlediklerinden de mi haberin yok?

Zeytin Dalı Harekatı öncesinde Hatay ve Kilis’e yapılan taciz atışlarından da mı haberin yok?. Türkiye’de muhalefet açığı değil, devşirme muhalefet sorunu vardır.

"Kılıçdaroğlu, katil sürüsünü kanarya severler derneği gibi mi görüyor?"

Şimdi ben soruyorum CHP lideri bir katil sürüsünü kanarya severler derneği gibi mi görüyor? Bu örgütün ülkemizdeki eylemlerinden de haberin yok? Güvenpark'ta vahşice katledilen vatandaşlarımızdan da mı haberin yok? Hiç bir şeyden haberin yok. 9 kere mağlup oldun yine koltukta oturuyorsun. Kendi ülkesinin gerçeklerinden, tehditler ve tehlikelerden bu kadar uzak bir muhalefet partisi dünyanın hiçbir yerinde yok. Geldiğimiz noktada artık Türkiye'de muhalefet açığı değil, devşirme muhalefet sorunu vardır. CHP'ye gönül veren vatandaşlarım bu kirli ittifaka artık yeter diyecektir. Bu partilerin tabanı dönen dolapları iyi biliyor. 31 Mart'ta yöneticilere gerekli itirazı yapacaklar. 'Artık yeter' diyecekler.

"Benim böyle bir ifadem olmamıştır"

Bu eş başkan, bölücü terör örgütünün desteklediği HDP’nin eş başkanı Kürdistan’da biz kazanacağız, batıda ise AK Parti ve MHP’yi bitireceğiz diyor. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Türkiye’yi bunlar bölmek istiyor. Kuzey Irak’ta Kürdistan bölgesi var. Lütfen oraya defol. Son zamanlarda HDP’liler şöyle bir şey uydurmaya başladılar. Erdoğan HDP’ye oy verenleri terörist ilan ediyor. Hiç bir yerde benim böyle bir ifadem olmamıştır. Başındakiler olarak sizler teröristsiniz. Belediyelerinize gönderilen paraları Kandil’e gönderen sizsiniz.

"Afrin'de, Cerablus'ta bu mücadeleyi vermeseydik..."

Kimlerin kimlerle olduğunu görüyorsunuz. ‘Biz sırtımızı YPG’ye PKK’ya dayadık’ diyor. Biz de sırtımızı halkımıza ve Allah’a dayadık. Bu ittifak terör örgütlerini tekrar başımıza musallat etme ittifakıdır. Bunlar yıkım ittifakıdır. Eğer bizler Cerablus’ta Afrin’de bu mücadeleyi vermeseydik, oradan yapılan saldırıların neticesi farklı olabilirdi.

Toplam 49 sağlık tesisimizi Malatya’ya kazandırdık. Son 17 yılda Malatya'ya 20 katrilyon TL'lik yatırım yaptık. Malatya'ya ikinci bir devlet üniversitesini kazandırdık. Önümüzdeki yıl merkezde 2 bin kapasiteli yurt açıyoruz. Malatya Olimpik Yüzme Havuzunun yapımı sürüyor. Millet bahçesi ise Malatya'nın güzelliğine güzellik katacak."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar