için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nevruz dediler bölücü örgütün paçavralarına sarıldılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütahya'da partisinin mitinginde partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nevruz dediler bölücü örgütün paçavralarına sarıldılar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
21 Mart 2019 Perşembe 17:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Kütahya mitinginde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  Suriye'deki operasyonlara devam etmemiz için, terör koridorunun önünü kesmek için bu seçimden güçlü çıkmalıyız. Bir müptezel ne diyor afedersiniz, 'Boğazın ötesine geçmeyin' diyor, alçağa bak alçağa! Ezan ve bayrak düşmanlarına dersini vermek için bu seçimden güçlü bir şekilde çıkmalıyız. 24 Haziran'da olduğu gibi bu kardeşiniz Kütahya'dan yine zafer bekliyor. 

"Nevruz dediler bölücü örgütün paçavralarına sarıldılar"

31 Mart Demokrasi Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Nevruz; muhabbetin, kardeşliğin, sevginin, kalplerde yeşeren umutların bayramıdır. Nevruz, toprakla beraber gönüllere düşen cemrelerin bayramıdır. Her kim bunu sokak terörüne kurban ediyorsa o Nevruz'un manasını anlamamış demektir. Maalesef ülkemizde çıkarlarını korumak için, Nevruz gibi Cumhuriyet gibi ortak değerlerimizi hoyratça istismar edenler hep oldu. Bu çevreler kendi menfaatleri bozulmasın diye yıllarca bu kavramların üzerinde tepindi durdu. Bunu en çok bölücü örgütle CHP zihniyeti yaptı. Nevruz dediler bölücü örgütün paçavralarına sarıldılar. Milletin inancına, mukaddesatına hakaret ettiler. Bıyıkları yeni terlemiş Mehmetçiğimizi şehit ettiler. Başörtüsünü üniversitedeki kızlarımıza çok gördüler. O rektör yardımcısı kendi milletvekilleri oldu. O kızlarımızı ikna odalarında nasıl ağlattığını biliyorum. Onlara nasıl zulmettiklerini biz biliyoruz.

"CHP bir taraftan Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyor diğer taraftan Kandil'in uzantılarıyla seçim ittifakı yapıyor."

Siz kendinizi kandırabilirsiniz, ama bizi kandıramazsınız. Şimdi istediği üniversiteye istediği gibi kızlarımız da gidebiliyor mu? Başı açık, başı örtülü diye bir dert var mı? Kendi marjinal ideolojileri için ortak değerlerimizin hepsini tepe tepe kullandılar. Bugün de aynısını yapıyorlar. İstismar düzenlerini, yağma düzenlerini bugün de devam ettirmeye çalışıyorlar. CHP bir taraftan Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyor diğer taraftan Kandil'in uzantılarıyla seçim ittifakı yapıyor. Hem Cumhuriyetçiyiz diyorlar hem de Cumhuriyete saldıranlara yoldaşlık ediyorlar. İslam dünyasından kaynaklanan terör ifadesiyle müslümanları töhmet altında bırakıyorlar. Ezanla sorunumuz yok diyorlar, hem de İstiklal Caddesi'nde ezan-ı Muhammedi'yi ıslıklayanlara kol kanat geriyorlar. Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar sık renk değiştirmez.

"Eş başkanlarının sözü Bay Kemal ve hanımefendiden daha fazla geçiyor"

Gidip de Avrupa Parlamentosu'nda bölücü örgütle yanyana fotoğraf çektirmez. İşte Hatay Belediye Başkanı 'oy yoksa hizmet yok' diyor. Kibir kulesi yahu! CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor. Eş başkanlarının sözü Bay Kemal ve hanımefendiden daha fazla geçiyor. Bu adam Kürt değil ha! Bu Kürt kardeşlerimizin üzerinden oy devşiren birisi.

"HDP'li Eş Başkanlar CHP'nin başarısı için CHP'den daha çok çalışıyor"

HDP'li Eş Başkanlar CHP'nin başarısı için CHP'den daha çok çalışıyor. Eş Başkanlar postayı koyuyor. Böyle bir ortaklıktan, ittifaktan millete fayda gelir mi? Böyle omurgasız bir ittifaka belediyeler emanet edilr mi? Kandil'in kapıkullarına seslerine çıkaramayanlar bunların ağababalarına karşı mücadele edebilir mi? Terör örgütü ağzıyla konuşanlar İstanbul'u, Gazze'yi, Filistin'i savunabilir mi? 

"Bu adam istikametini kaybetmiş"

'İslam dünyasından kaynaklanan terör' diyor? Kim diyor? Bay Kemal! Sen müslüman mısın yahu! CHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, bu adamın peşinden gidecek misiniz? Bu adam istikametini kaybetmiş. Cuma namazı esnasında benim namaz kılan kardeşlerime bu kurşunları sıkan adam, İslam dünyasından aldığı ilhamla mı bunları yapıyor? Biz milletimize menfaat için değil Allah için seviyoruz.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar