Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e: Gereken hesabı vereceksin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Konya’da konuştu. Erdoğan burada İYİ Parti lideri Akşener hakkında, "Sen Erdoğan’a söylememiş olduğu sözleri söylemiş gibi yaptın, asıl fatura sana kesilecek. Be halkıma nasıl terörist derim? Bu ülkede adalet var gereken hesabı vereceksin" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e: Gereken hesabı vereceksin!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 15:23

Konya’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gönül belediyeciliği her şehre yakışır ama en çok da Konya'ya yakışır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur kardeşimin gönülleri fethedecek projeleri var. Biz de cumhurbaşkanlığı olarak Konya'nın bundan sonra yayında yer alacağız. Metro başta olmak üzere şehrimizin geleceği için tüm yatırımların hayata geçirilmesi konusunda takipçisi olacağım. Eskiler yitik kaybedildiği yelerde bulunur derler. Biz de inşallah kaybettiğimizi Konya'da bulacağız” dedi

Erdoğan’ın konuşması şöyle;

“Birileri AK Parti'ye ders vermek istiyor. Ama unutmayalım ki dönem ders verilecek gibi değil iki elin parmakları gibi sıkı sıkıya kenetlenme dönemdir. Şunu unutmayın bugüne kadar hep dik durduk, dikleşmedik.

"Kılıçdaroğlu girdiğin tüm seçimleri kaybettin"

Seçimde ortaya çıkacak bir açıkta ülkemiz ve milletimizle hesabı olanlara gün doğar. Avustralya’da konuşan teröristin Türkiye’de de bir benzeri var. Senin o adamdan ne farkın var aynısın. CHP’li vatandaşlarıma seslenmek istiyorum bu adama daha nereye kadar oy vereceksiniz. Her şey açık net ortada ya 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' diyor ya bunu biz batıya anlatamadık bugüne kadar demek ki sana da anlatamamışız. O zaman senin iç dünyanda başka bir şey var, sen tehlikeli bir adamsın. Girdiğin tüm seçimleri kaybettin bu seçimi de kaybedeceksin.

"Hesabını vereceksin"

İçlerinden biri var güya hanımefendi yurt konseyinin temsilcisi ayın 15’inden sonra Başbakan olacağım dedi. Oldu mu? Şu anda senin iyi günlerin sen Erdoğan’a söylememiş olduğu sözleri söylemiş gibi yaptın, asıl fatura sana kesilecek. Be halkıma nasıl terörist derim? Bu ülkede adalet var gereken hesabı vereceksin dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatlarımla yaptırıyorum. Seçimden sonra bir taraftan parlamento bir taraftan yargıyla işin üzerine gideceğiz, bu seçimi sırf kızgınlıkla sandık hesaplaşmasına döndürmeye çalışanlar şunu aklından çıkarmasın hesap sorulacaktır.

"Konya'ya da yeni bir raylı sistem projesi kazandırıyoruz"

AK Parti davasını merkeze alan ve bunun çevresinde kendisini yenileyebilen bir partidir. Bu partinin tek bir sahibi vardır o da milletin ta kendisidir. Şahsım da bu büyük davanın sadık bir neferidir o kadar. Buradan milletime sesleniyorum kendi partinize AK Parti’nize 31 Mart’ta sahip çıkın.

Konya'ya 17 senede 51 katrilyon yatırım yaptık. Konya'ya iki devlet üniversitesini kazandırdık. Konya'da 2 millet bahçesi daha yapmak için çalışmalara başladık. 10 sağlık tesisinin yapımı sürüyor. Şehir hastanesi yüzde 60 bitmiş vaziyette. İstanbul'da Marmaray, İzmir'de Egeray gibi Konya'ya da yeni bir raylı sistem projesi kazandırıyoruz

Trump'ın sözlerine yanıt

ABD Başkanı Trump Golan Tepeleri’nin İsraile ait olduğunu söyledi. Sayın Trump tarih bilinci çok önemli onu yenilemeniz lazım. Bu tepelerle ilgili BM’nin verdiği kararlar var. Sonuna kadar Golan Tepelerinin takipçisi olacağız”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar