Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart CHP’nin kendine çekidüzen vermesi için bir fırsattır

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında gittiği Bolu'da konuştu. Erdoğan 31 Mart seçimlerinin CHP'nin kendisine çekidüzen vermesi için bir fırsat olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart CHP’nin kendine çekidüzen vermesi için bir fırsattır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
27 Mart 2019 Çarşamba 14:36

Bolu’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz böyle bizim yanımızda Bolu Dağı gibi durdukça hiçbir fani güç bize direktif veremez. Hiç kimse Türkiye'yi yolundan ayrı koyamaz. 16 bin 500 km'den bizi tehdit edenlere meydanları bırakmayacağız. Ülkemizin bir terör koridoruyla kuşatılmasına izin vermeyeceğiz. Milletimizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermemek için sağlam durmamız gerekmekte” ifadelerini kullandı

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

"Bugüne kadar milletimize karşı asla hürmetsizlik etmedik, etmeyiz. İnsanımıza asla tepeden bakmayız. Yalan söylemek Bay Kemal için çok kolaydır. Zor olan vaatlerini havada bırakmamaktır. Meydanda ne söylediysen seçimden sonra onu yapmaktır zor olan. Biz bu zamana kadar hep bunu yaptık.

"Kibirle gelen AK Parti'den içeri giremez"

Kibirle gelen, burnu havada gelen AK Parti kapısından giremez. Bizim kapımız tevazu kapısıdır, gayret kapısıdır, Hakkın rızası için halka hizmet kapısıdır. Biz bu makamlarda kendi ikbalimiz için değil, milletimizin ikbali için bulunuyoruz. Biz bu koltuklarda parlak gelecekleri inşa etmek için varız. Biz ecdadın bize emanet ettiği bu vatanı evlatlarımıza daha güçlü teslim etmek için bulunuyoruz. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Bugüne kadar insanımıza asla tepeden bakmadık, bakmayız. Her kim bizi tanımak istiyorsa son 17 yılımıza gözatsın

"31 Mart, CHP'nin kendine çekidüzen vermesi için bir fırsattır"

9 seçim kaybetmesinde rağmen bu koltuktan kalkmadı. Meclis’ten salladığı tüm kağıtlar yalan çıktı. Man Adaları dedi, yalan çıktı. Somali  için yola çıkıp Kenya’ya gider. Seçimde kendisine dahi oy kullanamayan bu zattan ne olur? 15 Temmuz destanına karaçalan bu zattan ne olur?

CHP, kimlerle kol kola görüyorsunuz değil mi? Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge yok. Kürdistan Irak’ın kuzeyinde, defol oraya git. Bay Kemal’de bu Bay Sezai ile takılabilir. İnşallah 31 Mart’ta CHP’de de yeni başlangıç olacağını düşünüyorum. CHP’nin kendine çekidüzen vermesi için bu seçim bir fırsattır. CHP’nin bölücülerin boyunduruğundan kurtulması için 31 Mart bir fırsattır. Ankara’da Yavaş’a verilen oyun nereye gittiği ortaya çıkıyor. Özhaseki 5 dönem Kayseri’de başkanlık yaptı. Sonra bakanlık yaptı. Şimdi bir Özhaseki ve bir de sahte senet işini yürüten Yavaş var. Ankaralı kardeşlerin gereken dersi pazar günü verecek"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar