Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim satışına marketlerdeki ürünler de dahil olacak

Kastamonu'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını buralarda satmaya başlayacağız." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim satışına marketlerdeki ürünler de dahil olacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 14:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kastomanu mitinginde konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada “Mehmet Akif 1920'de verdiği vaazında sanki bugünleri de tarif ediyordu. Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türk aynı Türk'tür, hasımları da aynıdır. Türkiye güçlü olmaya, güçlü kalmaya ve ileriye gitmeye mecburdur. Yerimizde saydığımız gün gerilemeye başladığımız gündür” dedi

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“AK Parti Türkiye'nin alıcılarını kendi tarihine, medeniyetine ayarladığı için bu kadar saldırı altındadır. Geçtiğimiz 17 yılda gönül dünyamızı sonuna kadar açarak, tüm imkanları hareket geçirerek Türkiye şemsiyesini büyüttük. Halka tepeden bakanların aksine milletin üzerine irade tanımayarak demokrasimizi ileriye taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik. Her alanda potansiyelimize güvenerek ekonomimizi güçlendirdik. Oyunları bozarak, karanlık planları bozarak geleceği aydınlattık. Milletimizle birlik olduğumuz, insanlara güven aşıladığımız, devletimizi ayağa kaldırdığımız için bize düşman oldular.

Biz Türkiye’yi 81 vilayetin tamamıyla büyüttük, güçlendirdik. Kastamonu’ya 16 yılda 15 katrilyon yatırım yaptık. Kastamonu’da TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik.

"Tanzim satışına marketlerdeki ürünler de dahil olacak"

Sandıklara sahip çıkacağız. İrademize, geleceğimize sahip çıkacağız. Yeri geldi milletimizi böldüler. Yeri geldi proje örgütlerle ülkemiz esir alınmak istendi. Partimizi kurduk, 16 ayda iktidar olduk. Demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye'yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını buralarda satmaya başlayacağız. Bunlar terör estirdiler. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik, veriyoruz bakalım sırada ne var, göreceğiz?

İnşallah baharla birlikte sadece havalar da değil, yüreklerde de bir sıcaklık iklimine kavuşacağız. 31 Mart seçimlerinin istikrar ve güven ortamının devamı şeklinde olması çok önemli. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına yükselttiğimiz gün her şey çok farklı hale gelecektir"

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar