Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temizlik malzemelerinde de tanzim satışına gireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keçiören Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan tanzim satışı yapılan sebze ve meyvelerden sonra temizlik ürünlerinde de tanzim satışına gidileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temizlik malzemelerinde de tanzim satışına gireceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 13:26

 Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün toplu açılış töreni vesilesiyle siz komşularımızla hasret gidermeye geldik. Toplam yatırım bedeli 190 trilyon lirayı bulan 26 kalem hizmeti, yatırım bedeli 143 trilyonu geçen 7 eğitim kurumunu hizmete açıyoruz." dedi

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Nasıl Gabar'da, Cudi'de inlerine girdiysek bu gıda terörünü estirenlere de belediyeler vasıtasıyla tanzim satışlar kurarak bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık.

"Temizlik ürünlerinde de tanzim satışa gireceğiz"

Şu anda Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Halk ekmekte nasıl ucuz ekmeği vatandaşımıza gönderiysek, sebzede meyvede, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

CHP’nin bir özelliği var. CHP Kandil’in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve FETÖ ile yürüyor. Zillet ittifakı var bizim de Cumhur İttifakımız var. Bize darbe yapanlara karşı biz bütünleştik.  Pazara kadar değil mezara kadar yürüyeceğiz. Ankaralı kardeşlerimizin karşısına memnuniyetle oy vereceği bir aday çıkardık.

"CHP'nin İş Bankası hissesini er veya geç devredeceğiz"

Türkiye’nin pek çok sorunu, pek çok sıkıntısı var. Bunların en başında gelen ise CHP sorunudur. Asıl büyük ittifakı terörün temsilcisi HDP ile yaptılar. Partisinin çözmüş olduğu en büyük sorun kendisi. Dünyadaki en büyük tefeci IMF’dir. IMF ile ilk anlaşan kimdir CHP’dir. Türkiye’yi IMF cenderesinden biz kurtardık. IMF ile şu an bir işimiz yok. Onlar bizden borç istediler. CHP yönetimi başa geçerse hemen IMF’ye gidecekler. İş Bankası’nın yüzde 28.5 gibi CHP ortağıdır. Adımları atacağız ve bu hisseyi Hazine’ye er veya geç devredeceğiz.

Palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değildir. İşletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar