Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon adaylarını açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 16:44

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı"nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Karadeniz'in azgın dalgaları arasında ahirete intikal eden balıkçı kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum.

- Son 14 seçimde olduğu gibi Trabzon'un yine kendine yakışanı yapacağına inanıyorum. Demokrasi düşmanlarına ders verecek bir oy oranıyla AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inanıyorum. Trabzon'da yine el ele gönül gönüle verecek her zamankinden daha çok koşturarak bir kez daha AK Parti'nin sancağını şehir merkezinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

- AK Parti Türk siyasetinin son 17 yılına damga vurmuş siyasete itibar kazandırmış bir partidir. AK Parti sözünün eri bir partidir. AK Parti söz verdi mi sözünde durur. AK Parti önce vatanım, önce milletim diyenlerin partisi olmuştur. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran temel özellik milletin çıkarlarını ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız senlik benlik davası değil memlekete hizmet davasıdır.

- Son 16 yılda bizden önce yapılanlardan fazlasını biz yaptık. Trabzona 30 katrilyon yatırım yaptık. Geçmişe bir bakın? Laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil icraat siyaseti yaptık.

- Akçaabat ve Avni Aker milllet bahçesiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Avni Aker millet bahçesinin çalışmalarını bu ay içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Akçaabat millet bahçesinin proje çalışmaları ise önümüzdeki ay bitiyor.

- Kendini yenilemek yerine yalan, iftira, çarpıtma ve hakaretle siyaset gemisini yürütmeye uğraşan bir CHP görüyoruz. Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkında attıkları iftiraların tamamı boşa çıktığı halde alışkanlıklarını terk etmiyorlar.

İşte Trabzon adayları

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Araklı - Recep Çebi

Arsin - Muhammet Sait Gürsoy

Beşikdüzü - Harun Demirci

Çaykara - Hanefi Top

Dernekpazarı - Mehmet Aşık

Düzköy - Yılmaz Ankara

Hayrat - Salih Öztel

Köprübaşı - Ali Aydın

Maçka - Koray Koçan

Of - Salim Salih Sarıoğlu

Ortahisar - Ahmet Metin Genç

Sürmene - Rahmi Üstün

Tonya - Osman Beşel

Vakfıkebir - Muhammet Balta

Yomra - İbrahim Sağıroğlu

Çarşıbaşı - Mümin Nuhoğlu (MHP-Cumhur İttifakı)

Şalpazarı - MHP adayı Refik Kurukız (MHP-Cumhur İttifakı)

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayını Murat Zorluoğlu olarak açıklamıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar