için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’de liderler toplantısında 35 tane önemli isimin işini bitirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim kampanyası kapsamında Kahramanmaraş'ta konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’de liderler toplantısında 35 tane önemli isimin işini bitirdik
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 15:28

24 Haziran'da yapılacak seçim için çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta halka seslendi

 CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan İnce hakkında konuşan Erdoğan, “Son günlerde Bay Muharrem'le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Sosyal medyada yayınlananları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Daha ne diyeyim, bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir.” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl önce Keş Dağı’nda hayatını kaybeden BBP’nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili, “Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi de hasretle rahmetle yad ediyorum'' açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığımız yatırımlarla Maraş'ın gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Son 16 yılda Kahramanmaraş'a 29 katrilyon yatırım yaptık. Bay Kemal siz ne yaptınız? Bay Muharrem siz ne yaptınız? Ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime soruyorum. İcraat mi istiyorsunuz, laf mı duymak istiyorsunuz. Lafla peynir gibisi yürümez bu oyunlara gelmeyelim. 5517 yeni derslik yaptık burada. Burada yüksek öğrenim yurtları yaptık. Biz yaptıklarımızı konuşuyoruz. İcraat, icraat. Yaparsa AK Parti yapar."

 Erdoğan Kahramanmaraş’a da şehir hastanesinin yapılacağını söyledi. Erdoğan, yaptıklarının yapacaklarının referansı olduğunu belirtti.

Erdoğan sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Önce milletimizin önüne 16 yıllık projelerimizi koyuyoruz sonra da yapacaklarımız için destek istiyoruz. Siyaset belli ilkelerle yapılan bir vazifedir. Ahlakı olmayan siyasetin millete katkısı yoktur.

AK Parti olarak sadece ülkemiz büyütmedik aynı zamanda kokuşmuş anlayışla da mücadele ettik. Ülkemizde siyasetin kalitesini artırdık. Onca gayretimize rağmen muhalefetin kalitesini artıramadık. Ülkemizde her seçimde çıtayı biraz daha aşağıya çeken bir muhalefet var.

Kandil’de 20 "uçakla 10 önemli noktayı vurduk ve  liderler toplantısında 35 tane önemli isimin işini bitirdik. Afrin’de işi bitirdik. Cerablus’ta işi bitirdik."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar