Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'siz atılacak adımların başarılı olma şansı yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bingöl İl Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'siz atılacak adımların başarılı olma şansı yoktur
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 17:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının satır başlıkları;

2,5 yıllık hasretin ardından Bingöllü kardeşlerimizle görüşmeye geldik. Bugün Bingöl maşallah bambaşka. Bugün Elazığ'da bir başka. Oradan da size selamlar var. Bu aşk bu heyecan Türkiye'yi sardı. Haliyle kıskanıyorlar. Kıskanacaklar normal. Sadece ülkenin içinden değil dışından da kıskananlar var. Şuan kabına sığmayan bir Bingöl görüyorum. Tarihte olduğu gibi milli beraberlik diyen bir Bingöl görüyorum. Şehire ayak bastığımızdan itibaren bizi bağrına basan vatandaşlara muhabbetimi sunuyorum. AK Parti Bingöl teşkilatından görev alan arkadaşlarıma da selamlarımı sunuyorum. Kardeşlerim sizlere teşekkür  etmek içi buluyorum. Halk oylamasında yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının üstünde evet diyerek katkıda bulunan kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Yüzde 87,5 ile Solhan ve Genç ilçelerimize teşekkürü özellik borç biliyorum. Darbe anayasasına karşı en yüksek hayır oyu veren Bingöl kendine yakışanı yapmıştır. 2019 seçimleri ile tamamen yürürlüğe girecek bu sistemle dış müdahaleler tamamen ortan kalkacak. Bu sistemle Türkiye 2023 hedeflerine daha sıkı sarılacak. 

"15 TEMMUZ'DA BİNGÖL HALKI TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU" 15 Temmuz'da Bingöl halkı tüm Türkiye'ye örnek oldu. Darbe hayır, direnişe devam diyerek FETÖ'cülere meydanları dar eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu salonu dolduran kardeşlerim PTT Kavşağı'nda 29 gün demokrasi nöbeti tuttuğunu gayet iyi biliyorum. Bu ruh devam ettikçe bizi kimse bölemez. Hiçbir fitne tohumu bu topraklarda yeşeremez. Bingöl hakkı hak dedikçe bu halka kimse diz çöktüremez. Siz bizim yanımızda böyle dik durursanız terör örgütlerinin tamamı gelse başarılı olamaz, olamıyorlar zaten. Vatan toprağının tek bir taşını dair bizden koparamıyorlar. Sergiledikleri onca ikiyüzlülüğe rağmen netice alamadılar. FETÖ'cü alçaklar tanklarıyla tüfekleriyle bu milleti sindiremediler. 

"GEREKİRSE TÜM DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIRIZ" Tıpkı bu millet Çanakkale'de olduğu gibi tek yumruk olarak FETÖ'nün ordusunu bozguna uğramıştır. Tank, tüfe uçağa rağmen bu millet geri adım atmamıştır. Bizde çalışmalarımızla bu millette layik olmaya çalışıyoruz. Bingöl'den aldığımız güçle zalimler karşısından dik duruyoruz. Filistin'den Arakan'a kadar mazlumların yanında duruyoruz. Biz dik durduk, Kudüs kararı BM'den çok şükür istediğimiz şekilde sonuçlandı. Gerekirse tüm dünyayı ayağa kaldırırız dedik imkanlarımızı seferber ettik. 

"DİL, DİN AYIRIMI YAPMADAN TÜM MAZLUMLARA SAHİP ÇIKTIK" Dil, din ayrımı yapmadan tüm dünyadaki mazlumlara sahip çıkan bir ülke var. Bugün bölgede sorunlara figüranlık yapmak yerine oyun kuran bir ülke var. Türkiye'nin rızası alınmadan atılacak adımların başarı şansı yoktur. Türkiye milli güvenliği ilgilendiren sorunlarda hem masada hem de saha olmayı sürdürecektir. Vatandaşlarımızı kanını döken teröristlerden bunun hesabını soracağız. Geride kalan eşlerin çocukların gözyaşlarını bu katil sürülerinin yanına bırakmayacağız. 

"GÜVENLİK ARTTIKÇA İŞ İMKANKARI DA ARTACAK" Güvenlik arttıkça terör etkisi azaldıkça bölgede iş imkânları da artıyor. Bingöl'e söz verdiğimiz gibi doğalgazla buluşturduk. Bazı vatandaşlarımız kullanıyor bazıları ise direniyor. Gelecek yıl alt yapının düzenlemesiyle bütün şehire doğalgaz hizmeti vereceğiz.

"DÜNYANIN GENELİNDEN FAZLAMIZ VAR EKSİĞİMİZ YOK" Bugünlere kolay gelmedik. Oyunları boza boza geldik. Bir yandan vesayet odakları ile mücadele ederken bir yandan da demokrasi mücadelesi verdik. Hak özgürlükte AK Parti iktidarının getirdiklerini kimse getiremedi. Dünyanın genelinden fazlamız var eksiğimiz yok.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar