Cumhurbaşkanı Erdoğan kitap mı çıkarıyor? Erdoğan'ın çıkaracağı kitabın adı ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kitap mı çıkarıyor? Erdoğan’ın çıkaracağı kitabın adı ne? Erdoğan, siyasette edindiği tecrübeyi kitaplaştıracağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kitap mı çıkarıyor? Erdoğan'ın çıkaracağı kitabın adı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen Global Girişimcilik Kongresi'ne katıldı. Kongrede gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, IMF’ye yapılan borcun altın olarak verilmesini ve ülkelerin kur baskısından kurtulması gerektiğini açıkladı.

KİTABIMIZ OLUŞUYOR”

Cumhurbaşkanı  Erdoğan yaptığı konuşmada siyasette edindiği tecrübelerin kitaplaştırılacağını söyledi.

Kitabın oluştuğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu noktada epeyce tecrübe edindik. Hakikaten kitabımız oluşuyor. İnşallah bu iş bittiğinde  bunları kaleme alacağız. Gerçekleri daha çok ortaya koyacağız. İstiyoruz ki dünya bunları girişimci ruhunda çok farklı şekilde yoğursun” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de yaşayan Suriyeliler için 31 milyar dolar harcandığını açıklayan Erdoğan, “AB'nin bize verdiği söz 3+3 milyar euro bizim hesaplara geçen, UNESCO vasıtasıyla Kızılay ve AFAD'a geliyor. 1.850 milyar euro. Gelen bir şey yok. Gelene bakarım. Gelse de gelmese de biz o mültecileri evimizde özellikle misafir etmeye devam edeceğiz” ifadelerin kullandı.

“TÜRKİYE’NİN KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜ YOKTUR”

Suriye’de meydana gelen olaylar hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin hiçbir ülkenin toprağında gözünün olmadığını belirtti.

Erdoğan, “Yaptığımız operasyonların iki amacı vardır. Birincisi ülkemiz için oluşan tehditleri ortadan kaldırmak. İkincisi Suriyeliler için güvenli ve huzurlu bir ortam oluşturmak” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar