Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Sandık'ı duyurdu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Sandık'ı duyurdu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
10 Şubat 2019 Pazar 16:33

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Seçimlerde Türkiye genelinde 195 bin sandıkta, İstanbul'da 31 bin sandıkta oy kullanılacak, İstanbul'daki 10,5 milyon seçmenin yaklaşık yüzde 21'i AK parti üyesidir.

Buradaki manzara hem İstanbul'un büyüklüğünü hem de AK Parti'nin gücünü göstermesi açısından çok önemli.

- Seçim günü sabahın erken saatinde, kimse gelmeden AK Parti üyeleri oraya gelecektir.

- Hedefimiz partimizi destekleyen seçmenlerin sandığa helmesini sağlamak, başka partilere oy verenleri de partimize kazandırmak.

- Seçimlerde Türkiye genelinde 195 bin sandıkta, İstanbul'da ise yaklaşık 31 bin sandıkta oy kullanılacak. Seçin günü sabahın erken saatinde, kimse gelmeden AK Parti'nin sandık görevlileri orada olacak. AK Parti'de sandıklarda 280 binin üzerine görevli olacak.

- AK Parti olarak her sandık için bir sorumlu ve 8 üyeden oluşan toplam 9 kişilik bir yönetim kurulundan bahsediyoruz. Yani ana kademeden 3 kişi. Bir tanesi o sandığın başkanı. Kadın Kollarından 3 kişi. Gençlik Kollarından 3 kişi. 9 kişilik sandık esaslı çalışmada bir yönetim. Böylece hiçbir siyasi partinin muktedir olamadığı, olamayacağı güç AK Parti'de.

AK Sandık

- İstanbul'un 959 mahallesinde 800 irtibat noktası kurduk. 'AK Sandık' adını verdiğimiz yazılımla bu noktaları her an izleme imkanına sahibiz. Sandığı sağlam tutmazsak, tıpkı dibi delik bir kaba konan su gibi, verdiğimiz onca emeğin ellerimizin arasından kayıp gitmesini, heba olmasını engelleyemeyiz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar