Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye oy verenlerin oyu terör örgütüne gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethiye'de halka hitap etti. Erdoğan, "CHP'ye oy verenlerin oyu terör örgütüne gidiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye oy verenlerin oyu terör örgütüne gidiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Şubat 2019 Cuma 17:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

- Uzun bir aranın ardından Fethiye'de olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sevginiz, vefanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin.

- Bugün Fethiye gerçekten bir başka güzel. Karşımda kabına sığmayan 31 Mart'ta tarih yazmaya hazırlanan bir Fethiye görüyorum. Karşımda zillet ittifakına, illet ittifakına ders vermek için 31 Mart'ı iple çeken bir Fethiye görüyorum. Karşımda yeni bir sayfa açmak için sabırsızlanan bir Fethiye görüyorum. Hem ilçe belediyesinde hem Fethiye belediyesinde çok büyük bir başarı yakalayacağız. Fethiye'de yeni bir başlangıç yapacağız.

- Son 17 yılda seçim meydanlarında ne söylediysek göreve geldiğimizde onu hayata geçirmenin gayreti içinde olduk. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de inlerine girdik, biz kovaladık, onlar kaçtı veya yok ettik. Ama bu memleketi, bu terör örgütlerinden kurtardık, kurtarıyoruz.

- CHP'ye oy verenlerin oyu nereye gidiyor? Terör örgütüne. Kardeşlerim işte 31 Mart adeta bir Osmanlı tokadının sandıkta vurulmasıdır. Bizi biz yapan değerlerden hiçbir zaman sapmadık, sapılmasına göz yummayız. 17 yıldır insanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz. Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde bölge siyaseti, istismar siyaseti yapmadık.

- Doğu'da ne söylüyorsak Batı'da da aynısını söyledik. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmaya çalışıyoruz. Karşımızdaki dörtlü çete ne yapıyor, neyin mücadelesini veriyor, onlar Ankara'da çıkar kavgası, liste kavgası veriyor. Nitekim bütün foyaları birer birer ortaya çıkmaya başladı.

- Önümüzdeki yıl Fethiye'ye bin kapasiteli yüksek öğrenim yurdu kazandırıyoruz. 1995'ten beri yapımı süren 200 yataklı devlet hastanesini biz tamamladık. Fethiye'ye elimiz boş gelmek olmaz dedik. Fethiyeli çiftçilerimize son 17 yılda 201 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar