Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erken seçim olmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı. Erdoğan, "Bazıları merak ediyor Bay Kemal. Seçim tarihini açıkla diyor. Neyi açıklayacağım önümüzdeki sene haziran ayında seçim var. Erken seçim olmayacak. Kendini buna hazırla. Sen önce söyle aday mısın onu açıkla. Şuan 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış durumda. Biz yolumuza Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile yürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erken seçim olmayacak
Son Güncelleme: 12 Haziran 2022 Pazar 19:20
12 Haziran 2022 Pazar 19:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Van'a çok gittim geldim, aynı coşku heyecan devam ediyor. Bugün o coşkuyu heyecanı bizimle yaşayan vatandaşlarımıza şahsım, partim adına saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Gençlerde üye sayımız 12 milyona yaklaştı, kadın kollarında da 3 buçuk 4 milyon üye sayımız var. Erkan Bey 5, 5 buçuk diyor. Diğer partilerin tamamını toplayın bizim üye sayımıza ulaşamazlar. AK Partili üye kardeşlerimize söylüyorum, her birini birer üye sayısı yapsanız 23 milyon oluyor. Bazıları merak ediyor Bay Kemal. Seçim tarihini açıkla diyor. Neyi açıklayacağım önümüzdeki sene haziran ayında seçim var. Erken seçim olmayacak. Kendini buna hazırla. Sen önce söyle aday mısın onu açıkla. Şuan 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış durumda. Biz yolumuza Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile yürüyoruz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar